Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lépésszámláló szolgáltatás mobiltelefonban

Kütyük

Lépésszámláló szolgáltatás mobiltelefonban

Az NTT DoCoMo bejelentette, hogy szeptember 5-én megkezdi legújabb mobiltelefonja, az elsősorban könnyű használhatóságáról ismeretes F672i típusjelű modell forgalmazását.

Az elsőszámú japán mobil operátor kínálatában hamarosan fellelhető, széthajtható kialakítású újdonság kívül három nagyméretű gombbal rendelkezik, ami a telefon szétnyitása nélkül is lehetővé teszi hívások kezdeményezését, illetve fogadását.

A nagyméretű kijelzőkkel szerelt és számos hangszolgáltatást felvonultató F672i egyedülálló mobiltelefon a tekintetben, hogy a világon elsőként nyújt lépésszámláló funkciókat. A készüléken meg lehet adni a tulajdonos testtömegét, illetve lépéshosszát, mely adatokból a telefon képes kiszámítani egy-egy gyalogút hosszát, illetve a mobil akár az ezen utak alatt elégetett kalóriák számát is képes megjeleníteni. Érdekes, vagy talán inkább furcsának nevezhető szolgáltatás, hogy a lépésszámláló kívánságra akár elektronikus levélben is automatikusan elpostázza az általa rögzített, illetve kiszámított adatokat.

Az F672i 99 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 105 grammot nyom. A készülék külső színes STN kijelzője 1,1 colos képátlóval rendelkezik, a belső 2,1 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző pedig több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. A telefon beszélgetési, illetve készenléti ideje 150 perc, illetve 500 óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés