Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Pannon GSM és a Nokia Zenemobilja a Budapest Parádén

Kütyük

A Pannon GSM és a Nokia Zenemobilja a Budapest Parádén

Idén negyedik rendezik meg a Budapest Parádét. Augusztus 23-án ismét kamionok veszik birtokba a budapesti utcákat és tereket: a csaknem ötven guruló színpadon a zene és tánc a főszereplő. A hagyományokhoz híven a Pannon GSM és a Nokia ismét támogatja az eseményt, a két cég közös kamionja Zenemobil néven indul.

A Zenemobilon harminc táncos és DJ Smash gondoskodik a hangulatról. A kamiont kísérő bulizókra nyereményeső zúdul, a járműről több ezer ajándékot szórnak majd le. Aki a kamionról dobált labdák valamelyikét elkapja, feljöhet és megmutathatja a világnak, mit tud: táncolhat, pöröghet a színpadon. A Zenemobilt egy másik kamion kíséri, amelynek oldalain egy-egy 22 m2 nagyságú aktív falon élőképet vetítenek a közönségről.

A Felvonulási téren a Pannon GSM-Nokia Dance Box színpad és három dobogó várja a táncos kedvű közönséget, itt DJ Spigy Boy, majd ismét DJ Smash keveri a zenét, sötétedés után lézersugár-játék fokozza a hangulatot. Azokról, akik szeretnék megörökíteni a bulit vagy tudatni az otthoniakkal, miről is maradtak le, MMS hostessek készítenek fotókat, amelyeket elküldhetnek mobiltelefonra vagy e-mail címre. Akik a Zenemobil kíséretéül szegődtek, a legújabb Nokia 3300 zenefont is kipróbálhatják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés