Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson Magyarország szakemberei Vodafone Live! szolgáltatást telepítettek Egyiptomban

Kütyük

Az Ericsson Magyarország szakemberei Vodafone Live! szolgáltatást telepítettek Egyiptomban

A Vodafone Egypt az Ericssont választotta a Vodafone Live! szolgáltatást működtető, kulcsrakész GPRS, MMS, MML és azonnali üzenetkezelési megoldások szállítására és telepítésére.

A feladat egy teljesen új IP struktúrán alapuló GPRS/MMS/MML/WAP Gateway, Billing Gateway és IMPS megvalósítása és integrálása volt – egy ütemben – a meglévő hálózati struktúrába. A projekt tartalmazott egy demorendszert is, amelyet a magyar, lengyel és horvát Ericsson munkatársai rekordidőnek számító 3 hét alatt állítottak munkába.

A Cairo Telecom kiállításon ezen a tesztrendszeren keresztül mutatták be (MMS GPRS-en) a Vodafone Live!-ot, és ez szolgált pilot programként a világszintű szolgáltatás elindítását megelőzően.

A komplex feladat teljesítése – amely a tudásmenedzsment kitűnő példája – a szerződés aláírásától számított 5 hónap alatt valósult meg az Ericsson nemzetközi csapatának együttműködése révén. A nyolc ország munkatársaiból álló nemzetközi projektet Török Miklós, az Ericsson Magyarország projekt menedzsere irányította. ˝Ez a munka is bebizonyította, hogy az Ericsson más, hatalmas nemzetközi projektek menedzselése során szerzett széles körű tudása révén képes professzionális irányítási ismeretek és tapasztalatok átadására. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a projekt kulcsrakész alapokon jött létre, következésképpen, a résztvevő csapat teljes körű felelősséget viselt a munkáért˝ – nyilatkozta Török Miklós.

Az Ericsson Magyarország mérnökei a projektmenedzsmentért, a megvalósításért, a rendszerintegrációért és a támogatásért voltak felelősek. A megrendelői megoldások és az értékesítés-támogatás területén dolgozó lengyel szakemberek tervezték a megrendelő igényeihez igazított megoldást. A mobilszolgáltató részére a legújabb IP-technológián alapuló, egyedülálló csomagkapcsolt hálózatot (mobil csomagkapcsolt gerinchálózatot) hozták létre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés