Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows Mobile 2003 alapú ViewSonic újdonság

Kütyük

Windows Mobile 2003 alapú ViewSonic újdonság

Mivel a Microsoft a hét elején jelentette be legújabb mobil operációs rendszerét, a Windows Mobile 2003-at, nem meglepő, hogy a napokban az összes nagyobb gyártó bemutatta ezen új Microsoft szoftver köré épülő legújabb termékeit.

Így tett többek közt az eddigiekben leginkább kiváló minőségű monitorairól ismert ViewSonic is, amikor bejelentette az integrált digitális fényképezőgéppel felvértezett, középkategóriás kéziszámítógép újdonságát, a V36-ot.

A Windows Mobile 2003 alapokon nyugvó kéziszámítógép azt az űrt hivatott betölteni, mely a vállalat eddig forgalomban lévő belépőszintű modellje, a V35, valamint high-end kategóriás készüléke, a V37 között tátongott. A ViewSonic V36-ban egy 300 MHz-es frekvencián ketyegő Intel XScale PXA255 típusjelzésű mikroprocesszor teljesít szolgálatot 32 MB ROM, valamint 64 MB SDRAM memória társaságában. A mindössze 136 gramm tömegű kéziszámítógép ezenkívül többek közt egy 3,5 colos képátlójú, 16 bites színmélységű TFT (Thin Film Transistor) LCD-vel is büszkélkedhet.

A 329 dolláros, vagyis mintegy 74 ezer forintos ajánlott végfelhasználói árú ViewSonic V36 ebben a kategóriában szokatlan módon egy integrált digitális fényképezőgépet is magáénak tudhat. A 0,3 megapixeles fényképezőgéppel maximum 640×480 pixeles, tehát VGA felbontású fotók készíthetők. Az SD (Secure Digital) bővítőhellyel rendelkező ViewSonic V36 a gyártó ígéretei szerint augusztustól kezdve világszerte megvásárolható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés