Connect with us

Hirdetés

technokrata

SnapPro: új mobiltelefonos szinkronizációs szoftver

Kütyük

SnapPro: új mobiltelefonos szinkronizációs szoftver

A napokban New Yorkban megrendezett CeBIT America telekommunikációs szakkiállítás keretein belül egy újabb mobiltelefonos szinkronizációs szoftver mutatkozott be, név szerint a FutureDial által kifejlesztett SnapPro.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan idén szeptemberben megjelenő vadonatúj alkalmazás 50 dollárba, vagyis mintegy 11.000 forintba fog kerülni, és segítségével állítólagosan minden korábbinál könnyebben lehet majd megoldani a mobiltelefonok és az Outlook Express, illetve Lotus Notes szoftverek közötti szinkronizációt. A FutureDial munkatársai a mostani bejelentés kapcsán elmondták, hogy a SnapPro részét fogja képezni többek közt egy olyan kiegészítő szoftver is, mely lehetővé teszi az arra alkalmas mobil készülékek modemként történő használatát.

A FutureDial egyébként korántsem számít új versenyzőnek ebben a piaci szegmensben, hiszen legutóbb az elmúlt esztendőben dobott piacra szinkronizációs szoftvert, konkrétan a 30 dollárba kerülő SnapSync-et. A SnapSync több mint száz különböző mobiltelefon modellel kompatibilis, azonban esetében jelentős korlátozást jelent a csak és kizárólag a Microsoft-féle Outlookkal való kompatibilitás.

Chris Waldo, a FutureDial szóvivője elmondta, hogy a SnapPro lényegében a SnapSync logikus továbbfejlesztésének tekinthető. Az új szoftver egyébként elődjéhez hasonlóan USB kábelen keresztül csatlakoztatható a személyi számítógépekhez, ez a kábel azonban nem található meg a termék dobozában, és további 30 dollárt kell fizetni érte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés