Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezetékes és vezeték nélküli telefon egy készülékben

Kütyük

Vezetékes és vezeték nélküli telefon egy készülékben

A Verizon Communications várhatóan napokon belül be fogja mutatni azon új telefonját, mely egyrészt hagyományos mobiltelefonként, másrészt pedig a vezetékes hálózatra vezetékek nélkül csatlakozni képes készülékként is használható.

Az Egyesült Államok legnagyobb telefonos cégeként jegyzett Verizon Communications szerint az új termék előreláthatólag nagy sikernek fog örvendeni, segítségével ugyanis az előfizetők otthonaikban tartózkodva vezetékes, otthonaikon kívül pedig mobiltelefonos szolgáltatásokat vehetnek igénybe, minden eddiginél egyszerűbb módon.

Elemzők felhívják a figyelmet arra, hogy a Verizon Communications-féle “egy személy, egy telefon, egy hívószám” projekt sikere egyáltalán nem biztos, ugyanis az elmúlt esztendők hasonló kezdeményezései lényegében egytől egyig kudarcot vallottak. A konkurens AT&T öt évvel ezelőtt indított hasonló, a vezetékes és vezeték nélküli szolgáltatásokat összeházasító projektet, mely rövid időn belül zátonyra futott. A Verizon Communications ennek ellenére felettébb optimista, és azt vallja, hogy az elmúlt években a piac olyan jelentős változásokon ment keresztül, hogy ma az ilyen újszerű megoldások már sikeresek lehetnek.

Kevin Kirkland, a vállalat eladási részlegének az alelnöke elmondta, hogy a mobilként és vezetékes telefonként egyaránt használható újfajta készülék a hozzávaló kiegészítő eszközökkel együtt mintegy 200 dollárba fog kerülni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés