Connect with us

Hirdetés

technokrata

20-25 új Motorola mobil várható az idén

Kütyük

20-25 új Motorola mobil várható az idén

A Motorola az idei esztendőben még mintegy 20-25 vadonatúj mobiltelefont fog piacra dobni – nyilatkozta az amerikai székhelyű cég egyik vezetője, aki elmondta, hogy a Motorola ily módon elsősorban a középkategóriás, illetve high-end mobil készülékek piaci szegmensében szeretné növelni részesedését.

Tom Lynch, a Motorola elnöke utalt arra, hogy a cége által idén forgalomba hozandó új mobiltelefonoknak már több mint 85 százaléka színes kijelzővel fog rendelkezni, az integrált digitális fényképezőgéppel ellátott új modellek pedig mintegy 40-45 százalékos házon belüli részesedést tudhatnak majd magukénak.

Lynch egy a napokban megrendezett New York-i technológiai konferencián arról számolt be, hogy a Motorola elsősorban az észak-amerikai, illetve latin-amerikai régiókban szeretné növelné piaci részesedését, de új termékei révén természetesen a világ egyéb részein is javítani szeretne pozícióján.

Ismeretes, hogy a Motorola munkatársai a hét elején arról számoltak be, hogy a vállalat második üzleti negyedévre vonatkozó gazdasági mutatói a vártnál előreláthatólag rosszabbul fognak alakulni, ami elsősorban a SARS vírus váratlan felbukkanásával okolható. A halálos kór következtében jelentős mértékben visszaestek a kínai mobiltelefonos eladások, ezenkívül pedig a leginkább fertőzött régiókban számos gyártóüzemet, illetve irodát kellett bezárni hosszabb-rövidebb időre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés