Connect with us

Hirdetés

technokrata

Júliusban érkezik a Philips legújabb mobilja

Kütyük

Júliusban érkezik a Philips legújabb mobilja

A hollandiai székhelyű Philips hamarosan piacra dobja a Xenium 9@9++ típusjelzésű legújabb mobiltelefonját, mely elődjénél, a Xenium 9@9-nél elsősorban annyival tud többet, hogy GPRS kompatibilitással és elektronikus levelezési klienssel rendelkezik, telefonkönyve nagyobb kapacitású, akkumulátora pedig egy-egy feltöltéssel tovább képes üzemeltetni a készüléket.

Az újítások közül talán az akkumulátor kapacitásnövelése a legérdekesebb, ennek köszönhetően ugyanis a Xenium 9@9++ immár nem kevesebb mint 810 órás készenléti és 7,5 órás beszélgetési idővel rendelkezik. Összehasonlításképp a Xeinum 9@9 esetében a gyártó 550 órás készenléti és 7 órás beszélgetési időt tüntetett fel a hivatalos specifikációkban.

A Class 10 GPRS támogatást élvező Philips mobiltelefon újdonság segítségével maximálisan 53,6 Kbit/-os letöltési, illetve 26,8 Kbit/s-os feltöltési adatátviteli sebesség érhető el, mely sávszélesség elsősorban a készülék 1.2.1 verziószámú WAP böngészőjével, illetve POP3/SMTP e-mail kliens szoftverével használható ki. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Xenium 9@9++ elődjéhez képest milyen méret-, illetve design változtatásokon esett át, az azonban biztosra vehető, hogy a telefonkönyvében maximálisan 500 bejegyzés tárolására képes telefon nem MMS, Java, illetve Bluetooth kompatibilis, illetve, hogy nincs színes kijelzője, valamint infravörös portja.

A Philips Xenium 9@9++ az európai piacokon várhatóan júliusban fog felbukkani, előreláthatólag 180 euró körüli áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés