Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az év honlapja

Kütyük

Az év honlapja

Arany Titán díjat kapott az egyszervolt.hu weboldal.

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) az idén tavasszal immáron harmadszor hirdette meg az Arany Titán Díjat. A díjra az elmúlt év kiemelkedően teljesítő fiataljait, illetve kiváló ifjúsági teljesítményeit lehetett jelölni.

A díjra 8 kategóriában lehetett jelöléseket leadni. A zsűri a beérkezett – több mint 1200 nevezés alapján – választotta ki kategóriánként a legérdemesebbet. A zsűri tagjai voltak: Balázs Géza – nyelvész, egyetemi docens Békés Pál – író Gémesi György – Gödöllő polgármestere G. Németh György – a Westel kommunikációs igazgatója Mandúr László – az Országgyűlés alelnöke Mesterházi Attila – a GYISM politikai államtitkára Nagy Tímea – olimpiai bajnok párbajtőröző.

A bírálók szavazata titkos volt, így csak a Bárka Színházban 2003. május 19-én tartott Arany Titán Díj díjkiosztó ünnepségén a közönség előtt derült ki, hogy kik is lettek a 2002. év ifjú tehetségei, titánjai, kik kapták az aranyozott Arany Titán szobrot. Az év honlapja díjat idén az egyszervolt.hu kapta meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés