Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Hír TV mától mobiltelefonon is nézhető lesz

Kütyük

A Hír TV mától mobiltelefonon is nézhető lesz

A Westel és a Hír TV átfogó kommunikációs együttműködésének keretében az országban elsőként az egyetlen magyar hírtelevízió műsora westeles mobiltelefonon is nézhető lesz.

A hírszolgáltatás terén a legújabb mobilkommunikációs eszközök és megoldások alkalmazása révén a Hír TV és internetes portálja az eddigieknél gyorsabb és bővebb információkkal szolgál majd.

A mobil multimédia legújabb állomásaként a mai naptól teljes televíziós adás indul mobiltelefonon. A Westelesek semmiről sem maradnak le, akár buszmegállóban vagy sorban állás közben is tájékozódhatnak a nagyvilág híreiről annak köszönhetően, hogy elsőként a legnagyobb mobilszolgáltatónál arra alkalmas mobiltelefonnal a Hír TV adása élőben is elérhető majd.

A fél óránként kezdődő híradók friss hírei mellett a műsorba minden nap 6 és 23 óra között bármikor szabadon be lehet kapcsolódni. Az első hazai hírtelevízió adása a Real One Player lejátszó segítségével a Nokia 3650, Nokia 7650, Sony Ericsson P800 és a Qtek készülékeken követhető majd. A jelenlegi GSM hálózaton megvalósított teljes értékű TV adás a harmadik generációs korszak előfutáraként a mobil multimédia alkalmazási lehetőségeinek sokszínűségéből és a GPRS alapú szolgáltatások várható új irányaiból ad ízelítőt. “A Westel az évek során egyértelműen bizonyította, hogy a legújabb megoldások alkalmazásában és a mobil multimédia terén is Magyarország vezető szolgáltatója. Örömmel tölt el, hogy a hírszolgáltatásban újabb érdekes és előremutató kísérlet részesei lehetünk, rámutatva a mobilkommunikáció alkalmazásának végtelen lehetőségeire” – hangsúlyozta Sugár András, a Westel vezérigazgatója.

A kommunikációs partneri megállapodás értelmében a Hír TV országos tudósítói hálózata a piacvezető Westel nyújtotta legújabb szolgáltatások sorával az eddigieknél is gyorsabb és sokoldalúbb információszolgáltatást nyújt. “Célunk, hogy nézőink velünk versenyelőnyre tehessenek szert a tájékozottság terén, és a mindennapi életben, munkában megalapozott döntéseket hozhassanak gyors és pontos híreink alapján. Ebbe kiválóan illeszkedik a Westellel kialakított együttműködésünk adta két új lehetőség” – mondta Borókai Gábor, a Hír TV vezérigazgatója.

A televízió vezetője rámutatott: az MMS készülékek segítségével a Hír TV munkatársai válhatnak az ország “leggyorsabb” tudósítóivá, hiszen bárhonnan bármikor másodpercek alatt beszámolhatnak az országban történtekről – képekben és hangban egyaránt. A hagyományos közvetítéseket kiegészítve az új technológia sokkal több és gazdagabb híranyag elkészítését teszi lehetővé. A tudósítók által készített MMS képek a hírcsatorna honlapjára is azonnal felkerülnek, újabb gyors tájékozódási lehetőséget biztosítva a hírt igénylő közönségnek. Ezen felül egy, a közlejövőben meghirdetésre kerülő MMS számra bárki azonnal fotókat küldhet a Hír TV szerkesztőségének a környezetében észlelt fontos vagy közérdekű eseményekről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés