Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarország GPS-be tölthető térképe a Fotexneten

Kütyük

Magyarország GPS-be tölthető térképe a Fotexneten

Május 13-tól navigációs rendszerekkel bővült a Fotexnet Áruház kínálata a Navi-gate jóvoltából. A cég a világon először készítette el Magyarország GPS-be betölthető térképét, így Amerika, Kanada és a nyugat-európai országok után Magyarország a következő GPS-es térképpel rendelkező ország.

A Fotexnet Áruház látogatói a GPS Speciality Store néven működő új áruházban kedvükre válogathatnak a Garmin navigációs készülékek, kiegészítők és szoftverek kínálatából. A Navi-gate az áruházon belüli önálló részlegét mindössze néhány nap alatt készítették el a cég arculati elemeihez igazodva. Nyereményjátékkal egybekötött reklámkampányt is biztosít a Fotexnet a Navi-gate részére – melynek keretében a látogatók GPS készülékeket nyerhetnek.

A termékkínálat mellett a beszállítók köre is bővült májusban a Bluefish Computers-szel, amely a jövőben számítógépes konfigurációkkal látja el az áruházat. Az idén eddig minden hónapban egy-egy új céggel gyarapodott a Fotexnet beszállítóinak száma, melynek köszönhetően egri borokkal, világhírű futballista figurákkal, újabb digitális fényképezőgépekkel és kiegészítőkkel, valamint mobiltelefonokkal és kiegészítőkkel bővült az eddigi termékskála.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés