Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mobil szolgáltatások a RealNetworks-től

Kütyük

Új mobil szolgáltatások a RealNetworks-től

A RealNetworks-nek hála, az arra megfelelő mobiltelefonnal rendelkezők immár többek közt a Fox Sports, illetve a National Public Radio kép-, illetve hanganyagait is megtekinthetik mobil készülékeik segítségével.

A RealOne Mobile Guides nevezetű szolgáltatás keretein belül ezenkívül olyan tartalomszolgáltatók különböző streaming anyagai is elérhetővé válnak, mint például az iFilm, az Atlantic Records, a Sporting News Radio, vagy a PGA Tour.

A RealOne Mobile Guides szolgáltatást jelen pillanatban egyes Nokia (3650) mobiltelefonok, valamint a Palm által közelmúltban bemutatott Tungsten T, valamint Zire 71 típusjelzésű eszközök segítségével lehet igénybe venni, ezenkívül pedig tudni lehet, hogy a közeljövőben mind a dél-koreai Samsung Electronics, mind a német Siemens piacra fog dobni a RealNetworks szolgáltatásával kompatibilis, új GSM/GPRS (Global System for Mobile Communication/General Packet Radio Service) mobilokat.

A RealOne Mobile Guides szolgáltatásért önmagában nem kell fizetni, azonban a RealNetworks tartalomszolgáltató partnerei bizonyos összegeket kérnek a letöltött, illetve megtekintett audio- és videoanyagokért. Ezen összeg nagysága elsősorban a letöltött tartalom méretétől függ. A streaming tartalmak megtekintéséhez a személyi számítógépekről ismerős RealOne Player mobiltelefonos változata, a RealOne Mobile Player szükségeltetik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés