Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jövő héten debütál az NTT DoCoMo karóra mobiltelefonja

Kütyük

Jövő héten debütál az NTT DoCoMo karóra mobiltelefonja

Japán elsőszámú mobiltelefonos szolgáltatója, az NTT DoCoMo a napokban bejelentette, hogy a jövő héten kezdődik meg a cég legújabb, karórába zsúfolt mobiltelefonjának a forgalmazása.

A keresztségben Wristomo nevet kapott újszerű mobiltelefon a mérlegen mindössze 113 grammot nyom, ezüst színű borítással rendelkezik, kezelését pedig két nagyobb méretű gomb segíti elő.

Az NTT DoCoMo képviselői a mostani bejelentés kapcsán elmondták, hogy a Wristomo május 7-től lesz megvásárolható a japán kereskedésekben, ára pedig 37 ezer jen, vagyis mintegy 68 ezer forint lesz. Ez az ár egyébként némileg meghaladja a korábbi várakozásokat, azonban vélhetően nem szab majd gátat a karóra mobiltelefon sikerének, ugyanis a japán vásárlók mindig is nyitottak voltak a debütáláskor még viszonylag drága újdonságokra.

A mobil szolgáltató munkatársai ezenkívül utaltak arra, hogy a Wristomo-t a mérnökök kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy használata a lehetőségekhez képest ne legyen kényelmetlen, illetve, hogy akkumulátorait a lehető legritkábban kelljen feltölteni. Az NTT DoCoMo PHS (Personal Handyphone System) rendszerében használható, többek közt i-mode kompatibilis mobiltelefon újdonság egyébként a Seiko Instruments gyártósorain készül, és ha nem is lesz vízálló, a ráeső vízcseppek ellen azért mindenképpen védettséget fog élvezni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés