Connect with us

technokrata

Integrált kamerás mobil rekord alacsony áron

Kütyük

Integrált kamerás mobil rekord alacsony áron

Az Egyesült Államok negyedik legnagyobb mobiltelefonos szolgáltatója, a Sprint PCS Group a napokban megkezdte a világ mindeddig legolcsóbb, integrált digitális fényképezőgéppel szerelt mobiltelefonjának a forgalmazását.

A Sprint PCS Group ügyfeleinek mindössze 99,99 dollárt, vagyis mintegy 22 ezer forintot kell kiadniuk, amennyiben egy vadonatúj, Sharp 8100 típusjelzésű kamerás mobilt szeretnének magukénak tudni.

Az Egyesült Államokban korántsem ritkák az ilyen és ehhez hasonló akciók, így például a Cingular Wireless nevezetű szolgáltató kínálatában nemrégiben egy 29,99 dolláros, a T-Mobile USA termékskálájában pedig egy 99,99 dolláros áron kapható kamerás mobil tűnt fel. Ezen említett szolgáltatók azonban csak olyan Sony Ericsson mobiltelefonok esetében tudták biztosítani a roppant alacsony árakat, melyek nem integrált, hanem külsőleg csatlakoztatható digitális fényképezőgépekkel rendelkeztek.

A Sprint PCS Group elsősorban a most roppant kedvező áron Sanyo 8100 mobiltelefont vásárlóknak ajánlja azt a 15 dolláros havidíj ellenében igénybe vehető szolgáltatáscsomagot, melynek keretein belül az előfizetők különböző adatkapcsolati szolgáltatásokat vehetnek igénybe, illetve akár multimédiás üzeneteket is küldhetnek. A Sanyo gyártmányú készülékkel természetesen nemcsak SMS-ek, hanem képeket, fotókat, sőt akár néhány másodperces hangfelvételeket tartalmazó MMS-ek is küldhetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin