Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobilokon is nézhető üzleti hírtelevízió indult Olaszországban

Kütyük

Mobilokon is nézhető üzleti hírtelevízió indult Olaszországban

A Class Editori a Ustream.it-vel közösen beindította Olaszország első, mobiltelefonok segítségével is nézhető üzleti hírtelevízióját, a Cfn/CnbcMobile-t.

A Cfn/CnbcMobile előfizetői immár mobil készülékeik kijelzőin is megtekinthetik a legfrissebb üzleti, gazdasági híreket, ami adott esetben komoly segítséget jelenthet a folyton úton lévő üzletemberek számára.

A Cfn/CnbcMobile szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő adatátviteli sebességet biztosító mobiltelefonokra van szükség. Ezen készülékek lehetnek akár GPRS (2,5G) kompatibilis, akár harmadik generációs (3G) mobilok. Az új szolgáltatást beindító olasz cégek képviselői elmondták, hogy a Cfn/CnbcMobile-ra történő előfizetés roppant egyszerűen elvégezhető, ugyanis ehhez még internet eléréssel rendelkező számítógépre sincs szükség. Az előfizetés aktiválásához mindössze egy mobiltelefon szükségeltetik.

Az új üzleti hírtelevíziót eleinte elsősorban a Nokia 7650-es mobiltelefonnal rendelkező előfizetők követhetik figyelemmel, azonban az olasz szolgáltatók kínálatában az említett rendkívül népszerű Nokia telefon mellett számos olyan készülék fog feltűnni a közeljövőben, melyek segítségével minden további nélkül nézhető lesz a Cfn/CnbcMobile televíziós adása. Az adások megtekintéséhez egyébként fel kell telepíteni a telefonokra az Oplayo Oy által fejlesztett Oplayer szoftvert, melyet Olaszországban a Cfn/CnbcMobile egyik alapítója, a Ustream.it forgalmaz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés