Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: videó MMS Svédországban

Kütyük

Vodafone: videó MMS Svédországban

Svédországban a Vodafone nemrégiben megkezdte a mozgóképeket tartalmazó videó MMS-ek küldésével és fogadásával kapcsolatos első nagyobb teszteket, és rövid időn belül várhatóan be is indítja az új szolgáltatás kereskedelmi változatát.

A Vodafone Sweden munkatársai a Nokia közelmúltban bejelentett nagy tudású, díjnyertes 3650-es készülékével végzik a különböző videó MMS teszteket.

“A képeket és hangokat továbbító multimédiás üzenetküldő szolgáltatások iránt lényegében bevezetésük pillanatától kezdve óriási érdeklődés mutatkozik, és ez az érdeklődés a különböző mobiltelefonos hálózatok közötti MMS átjárhatóság kezdetétől fogva várhatóan tovább fog növekedni. Úgy gondoljuk, hogy hamarosan túl kell lépnünk a hagyományos MMS-eken, ennek érdekében pedig a közeljövőben be fogjuk indítani a kiváló minőségű mozgóképek továbbítására alkalmas vdeó MMS szolgáltatásainkat” – nyilatkozta a napokban Goran Mannerstrale, a Vodafone Sweden egyik vezetője, majd hozzátette, hogy cége egy új fotóalbum szolgáltatás bevezetését is tervbe vette.

Az új video MMS szolgáltatások beindításával párhuzamosan a Vodafone több új, integrált digitális fényképezőgéppel ellátott mobiltelefont is fel kíván venni kínálatába. Ezen újdonságok közé tartozik többek közt a már említett Nokia újdonság, a 3650, valamint a Sharp GX10i, ezenkívül pedig a Vodafone Sweden nemrégiben arra is ígéretett tett, hogy még a nyár folyamán bevezeti a piacra a Sony Ericsson nemrégiben debütált új mobil készülékét, a T610-et.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés