Connect with us

technokrata

Multimédia nap a Westel Enternetben

Kütyük

Multimédia nap a Westel Enternetben

2003. március 27-én, csütörtökön, 10-19 óráig a Westel Enternet üzlet különleges rendezvénynek ad otthont.

A hazai piacon elérhető legismertebb digitális kamerák és fényképezős mobiltelefonok együttesen kerülnek bemutatásra. A program során természetesen kipróbálható lesz mind a digitális kamerákkal, mind a legújabb mobiltelefonokkal történő fotózás, videózás, illetve MMS készítés és küldés.

Az egész napos rendezvényen megtekinthetők lesznek többek között a Canon, Casio, Fuji, Kodak, Minolta, Nikon, Olympus, Sanyo akár 5 millió pixel képfelbontású modelljei, melyek nem csupán egyszerű fénykép készítésére, hanem sorozatképek, mozgóképek, valamint hang rögzítésére is alkalmasak. A digitális kamerák technikai újdonságai és érdekességei mellett bemutatásra kerülnek a színes kijelzős MMS mobilok között a Nokia, a Siemens, a Panasonic, a Samsung, a Sony Ericsson és a Motorola legújabb modelljei, valamint Sony Clié PDA világujdonsága is. A látogatók készíthetnek és küldhetnek MMS-t mobilról mobilra, digitális fotót, vagy videót e-mail címre és “megnézhetik magukat” mobilon a streaming technológia segítségével. Igazi csemegeként bemutatkozik a 3 dimenziós MMS is!

Megismerhetők lesznek továbbá a digitális kamerákhoz használatos különleges kiegészítők, memóriakártyák. Izgalmas élményt nyújt majd az elkészített képek speciális nyomtatása, számítógépre mentése, vagy az egyes mobiltelefonokhoz készült fotóprogramok kipróbálása.

A bemutatott eszközökről a jelenlévő szakemberek további információkkal szolgálnak, bemutatva azok előnyeit, különböző felhasználási, alkalmazási lehetőségeiket. A bemutató ideje alatt, minden mobiltelefont vásárló, vagy MMS szolgáltatást aktiváló látogató Westel Enternet ajándékot kap!Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin