Connect with us

Hirdetés

technokrata

Multimédia nap a Westel Enternetben

Kütyük

Multimédia nap a Westel Enternetben

2003. március 27-én, csütörtökön, 10-19 óráig a Westel Enternet üzlet különleges rendezvénynek ad otthont.

A hazai piacon elérhető legismertebb digitális kamerák és fényképezős mobiltelefonok együttesen kerülnek bemutatásra. A program során természetesen kipróbálható lesz mind a digitális kamerákkal, mind a legújabb mobiltelefonokkal történő fotózás, videózás, illetve MMS készítés és küldés.

Az egész napos rendezvényen megtekinthetők lesznek többek között a Canon, Casio, Fuji, Kodak, Minolta, Nikon, Olympus, Sanyo akár 5 millió pixel képfelbontású modelljei, melyek nem csupán egyszerű fénykép készítésére, hanem sorozatképek, mozgóképek, valamint hang rögzítésére is alkalmasak. A digitális kamerák technikai újdonságai és érdekességei mellett bemutatásra kerülnek a színes kijelzős MMS mobilok között a Nokia, a Siemens, a Panasonic, a Samsung, a Sony Ericsson és a Motorola legújabb modelljei, valamint Sony Clié PDA világujdonsága is. A látogatók készíthetnek és küldhetnek MMS-t mobilról mobilra, digitális fotót, vagy videót e-mail címre és “megnézhetik magukat” mobilon a streaming technológia segítségével. Igazi csemegeként bemutatkozik a 3 dimenziós MMS is!

Megismerhetők lesznek továbbá a digitális kamerákhoz használatos különleges kiegészítők, memóriakártyák. Izgalmas élményt nyújt majd az elkészített képek speciális nyomtatása, számítógépre mentése, vagy az egyes mobiltelefonokhoz készült fotóprogramok kipróbálása.

A bemutatott eszközökről a jelenlévő szakemberek további információkkal szolgálnak, bemutatva azok előnyeit, különböző felhasználási, alkalmazási lehetőségeiket. A bemutató ideje alatt, minden mobiltelefont vásárló, vagy MMS szolgáltatást aktiváló látogató Westel Enternet ajándékot kap!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés