Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tizenkét játék a Sendo legújabb telefonjában

Kütyük

Tizenkét játék a Sendo legújabb telefonjában

A Sendo bemutatta első, kifejezetten az amerikai piacokra szánt GSM mobiltelefonját, az S251-et.

A gyártó reményei szerint a kétsávos (850/1900 MHz) készülék mind az észak-amerikai, mind a dél-amerikai piacokon nagy sikert arat majd, és ehhez az újdonságnak tulajdonképpen minden adottsága meg is van. Egyre több amerikai szolgáltató indítja be 850 MHz-es GSM szolgáltatásait, ezért úgy gondoljuk, hogy az ezen frekvencia tartományban használható S251 piacra dobásával a Sendo jelentősen növelheti vásárlói körét – nyilatkozta Greg Christian, a Sendo egyik vezetője.

A Sendo S200-as sorozatába tartozó S251 típusjelzésű mobiltelefon esetében a fejlesztők elsősorban a könnyű kezelhetőséget, valamint a kiváló hanghívási és üzenetküldési szolgáltatásokat vették célba. A több divatos színben kapható Sendo S251 páratlanul sok, szám szerint tizenkét darab játékot vonultat fel. Ennek, valamint a csengőhang, illetve grafika letöltési lehetőségnek köszönhetően az S251 várhatóan elsősorban a fiatalabb korosztály képviselőinek körében lesz népszerű.

A Sendo S251 tizenkét játékszoftvere közül nyolc egy résztvevős játék, négy pedig olyan játék, melyet SMS-alapon több játékos is űzhet egyszerre. Az egyszemélyes ügyességi-, akció- és szerencsejátékok közé tartozik a Quaddro, a FlippIt, a Scizzors, a Ten Pin, a Cartz, a GemRaider, a Splat, valamint a Sumino, az SMS üzenetek segítségével játszható játékok táborát pedig a beszédes nevű Chess, Checkers, Reversi, illetve KombatClub gazdagítja. A kereskedelmi forgalomban a jövő hónapban megjelenő S251-es készülék a gyártó szerint nagy felbontású, az animációk megjelenítésére tökéletesen alkalmas, kék háttérvilágítású kijelzővel van ellátva.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés