Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy tudású MiTAC okostelefon

Kütyük

Nagy tudású MiTAC okostelefon

A MiTAC bejelentette legújabb mobiltelefonját, az Mio 8380-at, mely készülék a MiTAC szerint forradalmasítja a személyi kommunikációt és minden korábbinál gazdagabb digitális szolgáltatáskörrel rendelkezik.

A MiTAC Mio 8380 egy háromsávos (900/1800/1900 MHz), a Microsoft mostanság egyre népszerűbb Smart Phone 2002 mobil operációs rendszerére épülő okostelefon, rendkívül felhasználóbarát kezelőfelülettel.

A Class 10 GPRS támogatással rendelkező újdonság az SMS és EMS üzenetek küldésén és fogadásán kívül a multimédiás MMS üzenetek kezelésével is könnyedén elboldogul, igaz ez maximálisan el is várható egy ilyen high-end kategóriás telefontól. A MiTAC Mio 8380 azonban jóval túlmutat a hagyományos mobiltelefonok nyújtotta hanghívási és üzenetküldési funkciókon, hiszen az integrált e-mail kliens révén akár elektronikus levelezésünket is könnyedén lebonyolíthatjuk, a PC-s világból jól ismert Internet Explorer böngésző speciális változatának segítségével pedig akár szörfölhetünk, vagy cseveghetünk is a világhálón.

A mai trendnek megfelelően a MiTAC Mio 8380 is rendelkezik integrált digitális fényképezőgéppel, mely 110 ezer pixeles felbontással rendelkezik, és akár zoomolni is lehet vele. Az elkészült digitális fényképeket a készülék 2,2 colos képátlójú színes TFT LCD kijelzőjén lehet megtekinteni, a gyártó szerint még erős napsütésben is kiváló minőségben. Említésre méltó, hogy a MiTAC legújabb készüléke a digitális videoanyagok kezelésével is könnyedén megbirkózik, ugyanis MPEG-4 enkóderrel/dekóderrel is el van látva. A MiTAC 8380 Java kompatibilis, integrált bővítőhelye pedig SD memóriakártyák fogadására alkalmas.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés