Connect with us

Hirdetés

technokrata

MobiTrend a Pannon GSM-től

Kütyük

MobiTrend a Pannon GSM-től

A Pannon GSM Magyarországon elsőként kínál a 10-70 főt foglalkoztató vállalkozásoknak olyan innovatív telefonhálózati megoldást, amely a hagyományos rendszerek funkcióit a mobiltelefon előnyeivel és képességeivel ötvözi.

A MobiTrend névre keresztelt szolgáltatás alapvető áttörést jelent a hatékony kommunikációs megoldásokat kereső szervezetek számára: feleslegessé teszi a hálózat kiépítését és bővítését, folyamatos és egyértelmű, helyhez nem kötött elérhetőséget biztosít, ráadásul minden eddiginél pontosabb költségkezelést tesz lehetővé.

A nagyvállalatok igényeire tervezett Pannon Vállalati Mobilhálózat (PVM) sikerét – amely a bevezetése óta elmúlt egy év során több ezer mellékállomás kiváltását jelentette – követően a Pannon GSM a kis- és középes méretű vállalkozások számára is kifejlesztett egy rendkívül rugalmas és költséghatékony, vezeték nélküli kommunikációs megoldást. A MobiTrend olyan szolgáltatáscsomag, amely a PVM legeredményesebb elemeit tartalmazza, minden eddiginél hatékonyabb vállalati kommunikációt és költségkezelést tesz lehetővé, megszabadítva a szervezeteket a vezetékes telefonokkal járó kötöttségektől. Figyelembe véve az ilyen méretű vállalkozások telekommunikációs beruházásra fordított költségeit és telefonálási szokásait, a MobiTrend segítségével legalább 20%-os megtakarítás érhető el.

Az eddig párhuzamosan fenntartott vezetékes és mobil telefonok közül mostantól elegendő az – eleve nélkülözhetetlen – utóbbiakat megtartani. A MobiTrend rendszerben működnek a rövid számon hívható mellékek, sőt, a hívásátadás egyszerűen megoldható akár egymástól több száz kilométerre tartózkodó kollégák között is.

A kommunikációs költségeket nem csupán a szolgáltatáshoz tartozó kedvező, csoporton belüli percdíjak, hanem a vezetékes és mobil hívások keveredésének megszűnése is átláthatóvá teszi. A MobiTrenddel személyre szabottan beállítható és elválasztható egymástól a vállalati és magáncélú hívások számlázása: az előbbiek egyetlen, összesített számlán jelennek meg, míg az ugyanazon készülékről és SIM-kártyáról indított privát beszélgetéseket a Pannon GSM közvetlenül a dolgozóknak számlázza ki.

A MobiTrend rendkívüli rugalmasságát annak köszönheti, hogy a hozzá csatlakozó mobiltelefonok valós alközpont helyett egy – interneten keresztül testre szabható – intelligens hálózathoz kapcsolódnak. A hagyományos vezetékes kommunikációs megoldások ugyanis nem csak segítik, de gátolják is a vállalatok hatékony munkáját: a cég növekedésével, költözésével csak nehézkes és költséges átépítés árán képesek lépést tartani. A MobiTrend által kiszolgált zárt mobiltelefon-csoporthoz ugyanakkor egyetlen mozdulattal hozzárendelhető tetszőleges számú új telefonszám, így az alkalmazottak belépésük pillanatában – akár meglévő Pannon GSM hívószámukat megtartva – csatlakozhatnak a vállalat telefonos rendszeréhez.

A MobiTrend és a korábban bevezetett Pannon Vállalati Mobilhálózat révén a Pannon GSM minden gazdálkodó szervezet részére valóban hatékony, egyszerű, beruházásmentes és rugalmas kommunikációs megoldást kínál.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés