Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az FCC áldását adta a Motorola A920-ra

Kütyük

Az FCC áldását adta a Motorola A920-ra

Az Egyesült Államokbeli FCC (Federal Communications Commission) szabályozó testület jóváhagyta a Motorola legújabb háromsávos (900/1800/1900 MHz) mobiltelefonját, a GSM, GPRS és UMTS szabványokkal egyaránt kompatibilis Motorola A920-at.

A Motorola ezen vadonatúj mobil készüléke nagy mértékben hasonlít a Sony Ericsson-féle P800-as sikertelefonra, ugyanis Symbian OS operációs rendszerrel van ellátva és az UIQ platformra épül. Az FCC webhelyén közölt információkból kiderül, hogy a Motorola A920 nagy valószínűséggel csak a Three (3) nevezetű szolgáltató cégnél lesz kapható, vagyis kevés esély mutatkozik arra, hogy más harmadik generációs szolgáltató is felvegye a kínálatába a Motorola ezen újdonságát.

A Motorola által kommunikátornak nevezett A920 típusjelű mobiltelefon roppant széles szolgáltatási körrel rendelkezik. Integrált digitális kamerája révén nemcsak állóképeket, hanem rövid videofelvételeket is lehet készíteni, ezen túlmenően pedig segítségével akár videokonferenciákat is le lehet bonyolítani, és akkor a készülék streaming audió és videó szolgáltatásairól még nem is ejtettünk szót.

Nem mehetünk el szó nélkül a Motorola A920 integrált GPS kontrollere mellett sem, melynek köszönhetően az A920 tulajdonosok számos helymeghatározással kapcsolatos, illetve helyfüggő szolgáltatást vehetnek igénybe, noha ezen szolgáltatások pontos mibenléte egyelőre nem ismeretes. Az SMS és MMS üzenetek küldésére és fogadására egyaránt alkalmas, többek közt kézírás felismerő szoftverrel is ellátott Motorola A920 a Sony Ericsson P800-tól eltérően egyébként nem a Memory Stick Duo, hanem az SD memóriakártyák fogadására képes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés