Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung bemutatta a Smart Phone készülékek új sorozatát

Kütyük

A Samsung bemutatta a Smart Phone készülékek új sorozatát

Az európai ügyfelek a CeBIT 2003 keretében ismerhetik meg először a Samsung Electronics által bevezetett legújabb Smart Phone készülékeket, többek között a Palm OS alapú SGH-i500, a Microsoft Pocket PC 2002 alapú SGH-i700 és a Symbian OS alapú SGH-D700 modelleket.

Az SGH-i500 a Samsung első olyan telefonja, mely a Palm OS 5.2 operációs rendszert használja. A háromsávos GPRS szolgáltatások, PDA funkciók, MMS támogatás, WAP 2.0 böngésző és egy beépített 300 000 képpontos CMOS kamera teszi teljessé a 65 000 színű TFT-LCD képernyő kihasználásának lehetőségeit. A 87 x 54 x 26,9 mm méretű telefon tömege mindössze 150 gramm. A készülékhez tartozik egy médiacsomag is, mely támogatja a videó- és hanganyagok, valamint az állóképek feldolgozását.

A Samsung SGH-i700 Smart Phone a Microsoft Pocket PC 2002 platformra épül, és tartalmazza a Pocket Office alkalmazásokat, többek között a Word, Excel és Outlook, valamint a Pocket MSN Messenger és Internet Explorer szoftvereket. A készülék ideális olyan üzletemberek számára, akik útközben is meg kívánják őrizni kapcsolatukat irodájukkal vagy ügyfeleikkel.

Az SGH-i700 is egy háromsávos GPRS készülék, mely teljes körű szolgáltatásokat nyújt, beleértve a médialejátszót, MMS támogatást, WAP 2.0 böngészőt és hangfelismerést. A készülék ezen kívül HTML és WML Internet-hozzáférést, beépített 300 000 képpontos digitális kamerát, 65 000 színű TFT-LCD kijelzőt és USB/IrDA csatlakozási felületet is támogat.

A Samsung Smart Phone készülékek triójának utolsó tagja, az SGH-D700 a Symbian OS és Series60 UI platformon alapul. Ez kompakt kagylóhéj alakú modell vezeték nélküli Internet-hozzáférést is tartalmaz.

Az SGH-D700 elforgatható LCD kijelzővel és beépített 300 000 képpontos VGA digitális fényképezőgéppel is rendelkezik. A videoüzenet szolgáltatás lehetővé teszi a filmrészletek MMS és e-mail üzenetként történő továbbítását. A készülék hordozható, és csatlakoztatható a meglévő vezeték nélküli adatszolgáltatókhoz és hanghívó rendszerekhez. A beépített MP3 lejátszó mellett a készülék teljes mértékben támogatja az MMS szolgáltatást, és saját multimédiás tartalom létrehozására és továbbítására is használható. A PC Sync felület az USB csatlakozón keresztül működik, és nagysebességű adatátvitelt biztosít. Az új telefonok bevezetése Európában 2003. harmadik negyedévében történik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés