Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Matáv megállapodott több hazai Internet-szolgáltatóval

Kütyük

A Matáv megállapodott több hazai Internet-szolgáltatóval

A 2003. február 18-án bejelentett Internet-díj csökkentés eredményeképpen a Matáv megállapodást kötött – leányvállalata, az Axelero mellett – négy, jelentős számú előfizetőt kiszolgáló Internet-szolgáltatóval: a Vivendi Telecom Hungary-vel, a GTS-Datanettel, a Eurowebbel és a Freestarttal.

Ahhoz, hogy valóban csökkenjen az internetezés költsége, a távközlési és az Internet-szolgáltatók összefogására, közös erőfeszítésére van szükség. A Matáv megtette az első lépést ennek érdekében: február 18-a óta 25%-kal olcsóbban kínál nagykereskedelmi konstrukciókat minden Internet-szolgáltatónak.

A Matáv megállapodást kötött az Axelero mellett négy hazai Internet-szolgáltatóval: a Vivendi Telecom Hungary-vel, a GTS-Datanettel, az Eurowebbel és a Freestarttal. A kedvező feltételek egységesen valamennyi szolgáltató számára igénybe vehetők, ezzel már most lehetővé válik az internetezők mintegy 80%-a számára az alacsonyabb fogyasztói árak elérése.

A megállapodások aláírása jelzi: a piac szereplői az elmúlt hetek szakmai vitái után egyezségre jutottak a fogyasztók érdekeit, illetve a hazai információs társadalom hosszú távú fejlődését tartva szem előtt. A Matáv meggyőződése, hogy a megállapodással mindenki jól jár: mind a fogyasztó, aki olcsóbban internetezhet, mind pedig a szolgáltatók, amelyek újabb ügyfeleket szerezhetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés