Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden a szex körül forog – új, online valóságshow indul

Kütyük

Minden a szex körül forog – új, online valóságshow indul

A SexBrother néven induló realityshow ugyanúgy a kukkolásra nyújt lehetőséget, mint a kereskedelmi tévécsatornákon futó Való Világ 2 vagy Big Brother 2 – ám itt a szex lesz a központi téma.

10 szereplő, 12 hét – nagy orgiák (várhatóan). A Napi Online értesülése szerint az áprilisban induló valóságshow a szex témája körül fog forogni. A bentlakók legfőbb dolga társaikkal való szexuális kapcsolat létesítése lesz – természetesen a nézők kegyeinek elnyerése végett. A különböző, erotikus játékok megoldásaiért pontokat kapnak majd – időnként azonban ki-kiszavaznak egy-egy játékost. A kiesettek helyére azonban újabb jelentkezők jönnek majd, így biztosítva a műsor változatosságát.

A luxuslakásban játszódó show (érthető okokból) csak az Interneten lesz nyomon követhető – emelt díjas SMS-ekért cserébe. A főnyeremény egy autó, egy luxusnyaralás és egymillió forint lesz – ez sokakat csábít testük és szexuális tudományuk mutogatására. A szereplőválogatások ugyanis már elkezdődtek, s emberanyagban nincs hiány.

A helyszín kialakításánál egyébként messzemenőkig figyelembe vették a show tematikáját: közös alvószoba, közös tusoló – de persze lesz olyan szoba is, ahova külön vonulhatnak a játékosok – karöltve (vajon mi célból?).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés