Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazai online játék: naponta egy Symantec Norton szoftver a nyeremény!

Kütyük

Hazai online játék: naponta egy Symantec Norton szoftver a nyeremény!

A Symantec magyar internetes játéka az internetes védekezésre és a PC-optimalizálásra tanítja az otthoni felhasználókat.

A Symantec magyar internetes játékot indított az otthoni PC-használók internetes veszélyekkel és a PC-k optimalizálásával kapcsolatos okítására. A játék során a résztvevők veszélyekkel, hackertámadásokkal, vírusokkal, férgekkel, trójaiakkal, valamint a PC optimalizálásával és adatmentéssel kapcsolatos tudását teszi próbára.

„Bár a cégek már tisztában vannak az internetes kapcsolat védelmének szükségességével, a magánemberként internetezőkben ez még mindig csak kis mértékben tudatosodott” – véli Gombás László, a Symantec senior rendszermérnöke. „Ezért egy olyan internetes játékot találtunk ki, amely szórakoztató volta mellett egyidejűleg a kockázatokra, az azokat kiküszöbölő megoldásokra való nagyobb odafigyelésre készteti a felhasználókat. A játék másik célja a PC-k netes kapcsolat fennállása alatti optimális teljesítménnyel történő működtetése.”

A korábbi évek egyszerű vírusait a számítógépeket több módon támadó összetett veszélyek váltották fel. A vírusok, a trójaiak, a hackertámadások és a férgek kombinációja nem győzhető le megfelelő tudás és védelmi szoftver nélkül. Ugyanakkor az is fontos, hogy a PC-k optimális teljesítménnyel működjenek; ez az olyan integrált eszközökkel valósítható meg, amelyek a lehető legtöbb helyet tartják szabadon a merevlemezen és internetezés közben kezelik a behívókapcsolatot.

A Symantec netes játékával ellenőrizhetik és elmélyíthetik az otthoni számítógép-használók a PC-k védelmével és optimalizálásával kapcsolatos ismereteiket. A Symantec webes játéka közérthető módon világosít fel és lát el jó tanácsokkal az ilyesféle kérdésekkel kapcsolatban:
– Mi védi a leghatékonyabban számítógépét a hackerek, adattolvajok és egyéb betolakodók ellen?
– Milyen a „biztonságos” jelszó?
– Mit kell rendszeresen elvégezni a merevlemezen, hogy a PC teljesítménye optimális legyen?
– Hogy hívják az olyan, személyes információt tartalmazó file-t, amelyet egy weboldal tárol el a merevlemezére?
– Hogy hívják azokat a vírusokat, amelyek egy új alkalmazás megfertőzésekor megváltoztatják saját magukat?
– Hogy hívják a merevlemeznek azt a részét, amelyet az operációs rendszer önálló kötetként ismer fel?

A Symantec netes játékában havonta változnak a kérdések, így az év során az internet biztonságát és a PC-optimalizálást érintő számos kérdés sorra kerül.
A nyereménysorsoláson bárki részt vehet, aki legalább egyet hibátlanul megválaszol a hónap öt kérdéséből. A helyes válaszadók közül minden héten öt nyertest sorsolnak ki. A nyeremény egy-egy 50 euró értékű utalvány, amely a Symantec Norton termékcsaládja valamelyik tagjának megvásárlásakor használható fel a Symantec Online Store-ban



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés