Connect with us

technokrata

Hazai online játék: naponta egy Symantec Norton szoftver a nyeremény!

Kütyük

Hazai online játék: naponta egy Symantec Norton szoftver a nyeremény!

A Symantec magyar internetes játéka az internetes védekezésre és a PC-optimalizálásra tanítja az otthoni felhasználókat.

A Symantec magyar internetes játékot indított az otthoni PC-használók internetes veszélyekkel és a PC-k optimalizálásával kapcsolatos okítására. A játék során a résztvevők veszélyekkel, hackertámadásokkal, vírusokkal, férgekkel, trójaiakkal, valamint a PC optimalizálásával és adatmentéssel kapcsolatos tudását teszi próbára.

„Bár a cégek már tisztában vannak az internetes kapcsolat védelmének szükségességével, a magánemberként internetezőkben ez még mindig csak kis mértékben tudatosodott” – véli Gombás László, a Symantec senior rendszermérnöke. „Ezért egy olyan internetes játékot találtunk ki, amely szórakoztató volta mellett egyidejűleg a kockázatokra, az azokat kiküszöbölő megoldásokra való nagyobb odafigyelésre készteti a felhasználókat. A játék másik célja a PC-k netes kapcsolat fennállása alatti optimális teljesítménnyel történő működtetése.”

A korábbi évek egyszerű vírusait a számítógépeket több módon támadó összetett veszélyek váltották fel. A vírusok, a trójaiak, a hackertámadások és a férgek kombinációja nem győzhető le megfelelő tudás és védelmi szoftver nélkül. Ugyanakkor az is fontos, hogy a PC-k optimális teljesítménnyel működjenek; ez az olyan integrált eszközökkel valósítható meg, amelyek a lehető legtöbb helyet tartják szabadon a merevlemezen és internetezés közben kezelik a behívókapcsolatot.

A Symantec netes játékával ellenőrizhetik és elmélyíthetik az otthoni számítógép-használók a PC-k védelmével és optimalizálásával kapcsolatos ismereteiket. A Symantec webes játéka közérthető módon világosít fel és lát el jó tanácsokkal az ilyesféle kérdésekkel kapcsolatban:
– Mi védi a leghatékonyabban számítógépét a hackerek, adattolvajok és egyéb betolakodók ellen?
– Milyen a „biztonságos” jelszó?
– Mit kell rendszeresen elvégezni a merevlemezen, hogy a PC teljesítménye optimális legyen?
– Hogy hívják az olyan, személyes információt tartalmazó file-t, amelyet egy weboldal tárol el a merevlemezére?
– Hogy hívják azokat a vírusokat, amelyek egy új alkalmazás megfertőzésekor megváltoztatják saját magukat?
– Hogy hívják a merevlemeznek azt a részét, amelyet az operációs rendszer önálló kötetként ismer fel?

A Symantec netes játékában havonta változnak a kérdések, így az év során az internet biztonságát és a PC-optimalizálást érintő számos kérdés sorra kerül.
A nyereménysorsoláson bárki részt vehet, aki legalább egyet hibátlanul megválaszol a hónap öt kérdéséből. A helyes válaszadók közül minden héten öt nyertest sorsolnak ki. A nyeremény egy-egy 50 euró értékű utalvány, amely a Symantec Norton termékcsaládja valamelyik tagjának megvásárlásakor használható fel a Symantec Online Store-banSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin