Connect with us

Hirdetés

technokrata

N-Gage: játékhiány biztosan nem lesz!

Kütyük

N-Gage: játékhiány biztosan nem lesz!

Alighogy hivatalosan is bemutatták a Nokia N-Gage-et, számtalan játékíró cég szerződött a Nokiával.

A Nokia a Londonban és Sydney-ben megrendezett „Get ready to N-Gage” („Készülj az N-Gage-re!”) eseményeken bemutatta új mobil játékeszközét, a Nokia N-Gage játékgépet. A Nokia N-Gage játékgép innovatív, vezeték nélküli, és több játékos által egyidejűleg közvetlenül és hálózatban egyaránt használható platform, mely élményekben gazdagabb interaktív játékélményt tesz lehetővé.

Az új üzleti modelleket kialakító Nokia N-Gage olyan egyedülálló platform, amely a játékfejlesztők, játékkiadók, hálózat-üzemeltetők és más szolgáltatók számára is lehetőséget biztosít újabb bevételforrások megteremtésére és új játékok illetve szolgáltatáskoncepciók kialakítására.

A bejelentés után nem sokkal már napvilágot is láttak a különféle szerződések, amik szerint több neves játékkészítő cég vállalta, hogy a Nokia-val együttműködve nyomban megkezdik az N-Gage-re a játékfejlesztést.

Elsők között volt a már mindenki számára ismert szolgáltató, T-Mobile International. Szintén elsők között kötelezte el magát a Taito, mely elsőként egy multiplayer küzdő játékot fog elkészíteni, a Puzzle Bobble VS-t. Azonban a legnagyobb ász még hátravan: a játékkészítésben már többször világméretű sikereket elérő Activision is beszáll a fejlesztésbe, így az N-Gage-re feltehetően rendkívül sok, és ami még fontosabb, igényes játék fog megjelenni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés