Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar szakmai fórum site-designereknek

Kütyük

Magyar szakmai fórum site-designereknek

A hazai design szakma ismét egy vertikális oldallal lett gazdagabb.

A Designforum.hu lévén a szakemberek egy olyan fórumot kapnak, amely a készítők reményei szerint elősegíti a designerek szakmai fejlődését és segíti az információáramlást.

A portált a Webworx és CovySoft Networks közösen fejlesztette, folytatva a 2002-ben elkezdett tartalmi kooperációt. Az oldal szorosan illeszkedik a két cég által üzemeltetett oldalak profiljába. Papp Atilla, a Webworx ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Designforum.hu-t még januárban újabb oldalak követik. Az új oldalak indítása mellett a két cég továbbfejleszti az SWF.hu és Render.hu portálokat is, és várhatóan tavasszal újabb szakmai versenyeket is meghirdetnek.

Ismeretes, hogy az áprilisban a Render.hu által meghirdetett Első Országos 3D versenyre több mint 60 pályamű érkezett, amely igencsak megnehezítette a szakmai zsűri feladatát. A zsűri tagja volt többek között Steven Stahlberg, a világ egyik legjobb karaktermodellezője.

A legszínvonalasabb pályaművet Fény-kép címmel Máthé Bálint készítette el, így az Első Országos 3D verseny fődíját ő nyerte meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés