Connect with us

Hirdetés

technokrata

2003: nyolc új modellel áll elő a Motorola

Kütyük

2003: nyolc új modellel áll elő a Motorola

Úgy tűnik minden lehetséges lemaradását be akarja idén hozni a gyártó…

A Motorola nemrég bejelentette, hogy idén indulásnak nem kevesebb, mint nyolc új modellel fog előállni. „Az új telefonok a 2002 hihetetlen sikerű modelljeinek a folytatásai. Jelenleg több, mint 1,2 milliárd motorolás van világszerte, és ezen szám növekedésére határozottan jók az esélyeink”, tette hozzá Tom Lynch a Motorola-tól.

Az új modellek tudnak mindent, amit egy 2003-as modellnek tudnia kellhet: EMS, MMS, JAVA, GPRS, EDGE UMTS/WCDMA, színes kijelző, polifónikus csengés.

A Motorola A388c, C350 és V295 még az év első felében kaphatók lesznek. A Motorola V600, T725, E365, E380 és A835 modellek pedig várhatóan a második félévben fognak először gazdára találni.

Motorola A388c
A készülék színes kijelzős (65.000 szín!), és PIM/PDA funkciókkal rendelkezik. A felhasználói felület icon alapú, és támogatja a kézírás felismerését. A készülék természetesen JAVA és GPRS kompatíbilis.

Méreteit tekintve megdöbbentően kicsi: 98mm x 58mm x 23mm, ám elég súlyos darab a maga 142 grammjával.

Motorola T725
A Motorola első EDGE telefonja. A beépített kamerás modell JAVA-t is tud futtatni. Hogy ne legyen elzárva a régi rendszerektől, háromsávosra építették, így a GSM hálózatot éppúgy tudja használni, mint a 3G EDGE rendszereket. Az MMS nem maradhatott ki a kamerás jövevényből sem.

Motorola C350
A GPRS rendszerekkel kompatíbilis modell támogatja a háttérképek, csengőhangok, témák (theme) és képernyővédők letöltését.

Tömegét tekintve igen tetszetős, hiszen mindössze 85 grammos a C350-es.

Motorola A835

A gyártó második 3G-UMTS telefonja. Az A835 támogatja a videokonferencia lefolytatását, illetve képes streaming videó fogadására valamilyen szolgáltatótól.

A beépített MP3 lejátszó és kamera gondoskodik a felhasználó szórakoztatásáról, illetve élményeinek rögzítéséről.

Motorola V600

Beépített kamera és 65.000 szín megjelenítésére képes színes kijelző jellemzi a V600-asokat.

Támogatja a (z arc)képek rögzítését a telefonkönyvbe, így nem kell többet a miatt aggódni, hogy egy adott (bece)név vajon kit takarhat.

Külön előny a játékosoknak, hogy már többen is összecsaphatnak a telefon BlueTooth portján keresztül!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés