Connect with us

Hirdetés

technokrata

Éles teszt alatt a Nokia Downloading Solution

Kütyük

Éles teszt alatt a Nokia Downloading Solution

A rendszer lényege, hogy a felhasználókat minél egyszerűbb módon lássa el letölthető alkalmazásokkal, csengőhangokkal…

Az olasz Wind szolgáltató indította el nemrégiben azt a szolgáltatását, mely segítségével az előfizetői egyszerű módon tölthetnek le videókat, színes játékokat, polifonikus csengőhangokat és számtalan hasonló alkalmazást.

Ez az első alkalom Olaszországban, hogy a mobilosok ilyen egyszerű módon szabhatják testre a mobiljukat a letölthető JAVA, illetve Symbian alkalmazásokkal.

„Az MMS szolgáltatásunk szeptemberi bevezetése után ez a most elindított rendszer egy újabb mérföldkőnek számít a 3G rendszerek felé. Nagy örömünkre szolgált, hogy a Wind-del ismét együtt dolgozhattunk, erősítve ezáltal a két cég közötti kapcsolatot”, tette hozzá Antonio Papa a Nokiától.

A Nokia által biztosított letöltőrendszer igen jól vizsgázott, a mellett, hogy a szabvány nyílt, így feltehetően nagy jövő előtt áll. A Nokia megoldása lehetőséget ad a szolgáltatónak arra, hogy egy újabb bevételforráshoz juthassanak a letölthető alkalmazások egész tárháza által.

A megoldás bármely WAP-ra alkalmas készüléken lehetőséget biztosít a letöltésre és ami még fontosabb, annak precíz számlázására.

A megcélzott készülékek jelen pillanatban természetesen a legújabb Nokia modellek (7650, 3510i, 6610, 7210), de bármely JAVA kompatíbilis készülékkel igénybe lehet venni ezen szolgáltatásokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés