Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes Internet WLAN formájában a Westeltől

Kütyük

Ingyenes Internet WLAN formájában a Westeltől

A Westel a Ferihegyi repülőtér 2B termináljában mindenki számára elérhető WLAN Internet szolgáltatást indított…

A Westel november 26-tól a Budapest Airport Rt-vel közösen kísérleti vezeték nélküli helyi hálózatelérés (WLAN) szolgáltatást nyújt az arra alkalmas készülékkel és kártyával rendelkezőknek. Az üzleti felhasználók számára bevezetett, nagysebességű vezeték nélküli Internet-hozzáférést kínáló szolgáltatás kezdetben díjmentesen érhető el.

A WLAN olyan vezeték nélküli hozzáférési technológia, amely laptopok, kéziszámítógépek, illetve később arra alkalmas mobiltelefonok használói számára biztosítja, hogy nagy sebességgel (akár 11 Mbit/s) férjenek hozzá a világhálóhoz, elektronikus leveleikhez vagy vállalati intranet oldalakhoz.

A Budapest Airport Rt. segítségével a Westel kísérleti WLAN szolgáltatását a felhasználó a Budapesti Ferihegyi Repülőtér 2B terminálján veheti igénybe, a későbbiekben pedig számos forgalmas ponton (pl. bevásárlóközpontok, konferenciaközpontok) is elérhető lesz. A Westel WLAN-t 3 hónapig regisztráció és díjfizetés nélkül bárki könnyen elérheti, aki hordozható- vagy kéziszámítógéppel és WLAN kártyával rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés