Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone – szeptember 26-án minden hangposta kódja megváltozik!

Kütyük

Vodafone – szeptember 26-án minden hangposta kódja megváltozik!

A Vodafone egy rendszerfejlesztés miatt 26-án éjjel lecseréli az összes hangposta biztonsági kódját egy véletlenszerűen generált jelszóra.

A Vodafone rendszereinkben a hangposta szolgáltatást érintő fejlesztéseket hajtanak végre, ezért 2002. szeptember 26-án éjjel valamennyi Hangposta szolgáltatást használó ügyfelének biztonsági kódját automatikusan megváltoztatja egy, a rendszer által generált véletlenszerű kódra.

E kód megadása csak abban az esetben szükséges, ha az előfizető nem saját Vodafone mobil SIM kártyájáról kívánja elérni hangpostafiókját, vagy ha olyan külföldi hálózaton barangol, amelyről a 170-es rövid hívószám tárcsázásával hangpostafiókja nem hozzáférhető. Tehát ha Ön a hangpostáját csak saját SIM kártyájáról hívja, erre a kódra nem lesz szüksége. Ahhoz hogy ne csak saját SIM kártyáról érje el a hangpostafiókját, a Vodafone által a telefonszámhoz rendelt kódot meg kell változtatni az alábbiak szerint:

Tárcsázza saját SIM kártyájáról a 170-es számot, majd alap hangposta esetén sorrendben a 3-4 menüpontokat, profi hangposta esetén pedig a 3-4-4 menüpontokat kiválasztva adjon meg egy minimum 4, maximum 6 karakter hosszúságú új kódszámot. Az új kód megadásához ebben az esetben a Vodafone által megadott kódot nem kell ismernie, hiszen arra a postafiók saját számról történő elérése esetén nincs szükség. Miután a kódot megváltoztatta, a +36 (70) 9090-170-es szám tárcsázásával bármilyen más mobil vagy vezetékes számról is lehallgathatja üzeneteit.

Amennyiben Ön a kódcsere időpontjában olyan külföldi hálózaton barangol, amelyről hangpostafiókját a 170-es rövid hívószámon nem tudoja elérni, az átállás ideje alatt lehetősége van saját kódjának lekérdezésére. Küldjön egy tetszőleges szövegű SMS-t a +36 (70) 7000-991-es telefonszámra, s ezután a rendszer hamarosan tájékoztatja az új kódjáról egy válasz SMS-ben. Nincs szükség a kód lekérdezésére akkor, ha a véletlen kódot megváltoztatta, mivel az alkalmazás csak a rendszer által adott kódot ismeri és küldi el Önnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés