Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fényképes ajándéktárgyak rendelése

Kütyük

Fényképes ajándéktárgyak rendelése

Magyarországon először bárki rendelhet online fényképes reklám- és ajándéktárgyat, ezáltal utánozhatatlanul eredeti ajándékkal meglepve szeretteit, ismerőseit.

[Sajtóközlemény] Szeptember 1-én a Multiprint elindította megújult weboldalát, melynek teljesen átalakított arculata és átláthatóbb szerkezete mellet a legfőbb újdonsága az on-line rendelési lehetőség. Magyarországon először itt válik lehetővé bárki számára a fényképes reklám-, és ajándéktárgyak Interneten keresztül történő megrendelése.

Alapanyagok széles választéka áll a megrendelők rendelkezésére, úgymint póló, bögre, egérpad, puzzle, baseball sapka és még sok egyéb. A digitális transzfer technológia segítségével gyakorlatilag bármilyen kép felvihető rájuk tökéletes fénykép minőségben és rendkívül tartósan. A költségek igen kedvezőek, akár már 1 darab termék legyártásakor is. A fényképet e-mailben el lehet juttatni, a legyártott terméket pedig néhány napon belül postán küldi el a cég a megrendelő számára, de akár személyesen is átvehető a XIII. kerület, Tátra utcában található boltban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés