Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elsöprő CDMA siker Kínában

Kütyük

Elsöprő CDMA siker Kínában

Augusztus 15-én bejegyezték a 2 milliomodik CDMA felhasználót. Érdekessége, hogy egy hónappal azelőtt 1 millió felhasználó volt a hálózatban…

A China Unicom nemrégiben jelentette be (június 10), hogy már 1 millió ügyféllel bír, és most, augusztus 15-én átlépték a 2 milliós álomhatárt.

Az Unicom elnöke, Wang Jianzhou elmondta, hogy „A felhasználói táborunk elképesztő sebességgel növekszik, ami igen jó alapot ad nekünk a későbbi, nagyméretű fejlesztésekhez”.

Júniusban a cég bejelentette, hogy naponta megközelítőleg 15.000 új ügyfelet jegyez be, de úgy tűnik, ez a szám még tovább emelkedett azóta. A cég elemzői év végére 4,6 millió ügyféllel számolnak, de ha a tendencia nem változna, a 7 milliót is túlszárnyalhatnák.

A cég természetesen azt szeretné, ha az előfizetői hosszú távra kötnék a szerződéseket, így azok, akik két évre írnak alá hűségnyilatkozatot, különösen kedvező ajánlatokat kaphatnak.

Annak ellenére, hogy számos országban, közte az Egyesült Államokban is, egyre több cég törekszik a kompatibilitásra, és áll át GSM (2.5G, 3G) rendszerre, Kína CDMA választása egyre inkább növeli annak az esélyét, hogy nem lesz „mobilszabvány”.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés