Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online tanulnak a pénzügyőrök

Kütyük

Online tanulnak a pénzügyőrök

A veszprémi Netura végzi a Vám- és Pénzügyőrség állományának európai uniós felkészítését. A mintegy 7000 fős állomány 2002. decemberéig köteles vizsgát tenni EU-felkészültségéből. A vizsga része a Pénzügyminisztérium által kidolgozott teljesítményrendszernek.

[Sajtóközlemény] A veszprémi székhelyű Netura által fejlesztett és üzemeltetett internetes EU tanfolyamot választotta a Vám- és Pénzügyőrség személyi állománya a továbbképzésre. A ´tantermes´ oktatással szemben a választáshoz nagyban hozzájárult, hogy az online tanfolyam könnyen, az ország bármely területéről elérhető, tananyaga letölthető, és a vizsgák tetszés szerinti időpontokban tehetőek le.

A tanfolyam tematikáját és tananyagát a Netura állította össze az Európai Bizottság Magyarországi Delegációjának szakmai támogatásával. A tanfolyam során a hallgatók általános betekintést nyernek az Európai Unió történelmi hátterébe, kronológiájába, intézményrendszerébe, külkapcsolati és jogi rendszerébe, valamint számos más vonatkozású témájába. A hallgatók a rendszeres online tesztek mellett záróvizsgát tesznek.

A Vám- és Pénzügyőrség regionális parancsnokságai és a Netura együttműködése során a testület azon tagjai is részt vesznek a képzésben és a vizsgákon, akiknek Internet-elérés nem áll rendelkezésre. Ezen hallgatók tudását a regionális parancsnokságokon, helyileg méri fel a megbízott cég.

Az Európai Uniót általános szempontok alapján oktató tanfolyam bárki számára elérhető az Interneten a címen. Lévén pedig e tanfolyam támogatott, a hallgatók ingyenesen végezhetik el azt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés