Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új készülékárak a Westelnél

Kütyük

Új készülékárak a Westelnél

A Siemens M35 ütésálló telefon Domino csomaggal olcsóbban kapható, illetve új termék a palettán a havidíjas előfizetéssel vásárolható Sony J70.

A Westel hálózatra zárt, Domino illetve Domino7 csomaggal kapható Siemens M35 ára 19.900 Ft.

A telefon manapság alsókategóriásnak számít, de egy igen jól eltalált darab. Annyira ugyan nem ütésálló, mint azt sok reklámban láthatjuk, azonban kisebb eséseket biztosan kibír.

A telefon NiMH akkumulátorral rendelkezik, ezáltal nem mondható könnyűnek (125 g), illetve kivitelezését tekintve is elég robosztusnak néz ki. Természetesen ismeri a WAP-ot, van benne határidőnapló, hívóhoz rendelhető kép, szerkeszthető csengőhang, és háttérkép.

A Sony J70-es telefonját már sok formában láthattuk, hiszen ez (külsőségektől eltekintve) gyakorlatilag megegyezik a J5, illetve J6 és J7-es darabbal. Nagy előnye, hogy belső antennás (csakúgy mint a J7-es, mely csak színben tér el tőle).

Előfizetéssel 12.900 forintot kell érte fizetni. Domino csomagban nem kapható.

A telefon polifonikus csengőhanggal, 500-as méretű belső telefonkönyvvel, felvehető csengőhangokkal, naptárral valamint 4 árnyalatú kijelzővel rendelkezik, így a mai igények többségét kielégíti. Hátránya, hogy sem IrDA, sem Bluetooth porttal nem rendelkezik, így a belső memória tartalmát lementeni igen nehézkes (szoftver sem jár hozzá).

Amennyiben előre fizetett csomagban akarjuk megvenni, javasolható a Vodafone kínálatában található Sony J7-es, mely Vitamax csomagban 34.900 Ft-ba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés