Connect with us

Hirdetés

technokrata

WebX – újabb sitecsoport készült el

Kütyük

WebX – újabb sitecsoport készült el

Elkészült a GlaxoSmithKline végleges weboldala, mely mind színvilágában, mind felépítésében hűen tükrözi a letisztult, konzervatív offline megjelenést.

A GlaxoSmithKline most átadott weboldala teljes egészében a telnet Magyarország által fejlesztett WebX CMS rendszer segítségével készült. A szoftver különlegessége, hogy rugalmas szerkesztőségi rendszerének köszönhetően rendkívül gyorsan és hatékonyan lehet létrehozni a site-okat. A WebX további előnye, hogy saját fejlesztésű CMS rendszer, így egyedi igényeket kielégítő modulokkal is bármikor szabadon bővíthető.

A GlaxoSmithKline sitecsoporton belüli több száz oldal 99%-a alakítható a WebX rendszer segítségével, a könnyen kezelhető szerkesztőségi rendszerrel a különböző információk bármilyen HTML-tudás nélkül változtathatóak. Ez az eredmény a jelenlegi internetes piacon nyugodtan nevezhető egyedülállónak, hiszen a cikkek feltöltésétől kezdve a fotógaléria kialakításán keresztül egészen a szavazóbox megalkotásáig az egész oldal teljes körű adminisztrációját, technikai háttérét képes ellátni az újonnan bevezetett rendszer.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés