Connect with us

Hirdetés

technokrata

StarQuest – 80 nap alatt a sör körül

Kütyük

StarQuest – 80 nap alatt a sör körül

Közös online kampányt indított a Heineken magyarországi leányvállalata, az Amstel Sörgyár Rt. és a szintén holland KLM Légitársaság. A virtuális világjárás június 24-i indulása óta, már több mint ezer regisztrált felhasználót számlál.

A kalandorok feladata egyszerű: egy képzeletbeli szuperkoncert szervezői lehetnek a játék 21 napja alatt. Öt földrész öt híres zenészét kell rávenniük arra, hogy fellépjenek az óriási bulin, a Heineken World of Music fesztiválon. Utazniuk tehát igen sokat kell, és olyan városokban kell rálelniük az arcokra, ahol talán még sohasem jártak.

A StarQuest egy valós időben és valós világban játszódó játékba csomagolt küldetés. A cselekmények és döntések, amelyek a való világban időt és pénzt emésztenek fel, ugyanannyi időt és pénzt igényelnek a StarQuest világában, tehát érdemes velük csínján bánni. A küzdelem pontokért folyik, amelyeket a játékban feltett kérdésekre adott válaszokért, illetve egyéb helyes döntésekért lehet gyűjteni.

Mint minden valamirevaló játékban, természetesen a StarQuest-ben is nyeremények várják a legjobbakat. A számos kisebb, de értékes nyeremény mellett a legeredményesebb játékos díja egy amszterdami hétvége a Heineken múzeumban tett látogatással, a feladatot sikerrel teljesítő kalandorok közül a legszerencsésebbet a KLM Miamiba repíti az igazi szuperkoncertre, melyen a játékban szereplő zenészek fognak fellépni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés