Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új mobiltelefon üzletembereknek: Nokia 6310i és 8910

Kütyük

Két új mobiltelefon üzletembereknek: Nokia 6310i és 8910

A mai napon a finn gyártó bemutatta két üzletembereknek szánt készülékét is.

A Nokia két üzletembereknek szánt mobiltelefonját – a 6310i-t, illetve a 8910-est – is bemutatta. Mivel az előbbi, Java-programok futtatására alkalmas mobiltelefon már több hete kapható a hazai boltokban, és már hírt is adtunk megjelenéséről, ezért most nem ismertetjük részletesen funkcióit.

Ellenben tekintsük át, mire is képes a high-end 8910-es modell! Ezzel a készülékkel a Nokia nem titkolt célja a legigényesebb vásárlói kör meghódítása (ha a gyártó Vertu névre hallgató, nemesfém borítással, drágakövekkel kirakott mobiltelefonokat gyártó leányvállalatát nem számítjuk). Ennek megfelelően a 8910-es modell szolid, ám roppant elegáns, titán borítást kapott, amely tapintásra is jóval tartósabbnak tűnik a hagyományos műanyagnál. A készülék billentyűzetét egy lecsúsztatható előlap védi, amely a telefon két oldalán lévő billentyű benyomásának hatására kitolja magából a mobil törzsét.

A Nokia 8910-es támogatja a GPRS, HSCSD és Bluetooth szabványokat, Helyet kapott rajta infravörös (IrDA) port és egy WAP böngésző is, valamint 3 percnyi hangot, 500 telefonszámot, vagy 150 SMS-t képes rögzíteni memóriájában. Négyféle játék is megtalálható benne, méghozzá az alábbiak: Snowboarding, Snake II, Bantumi, Pairs II. A beépített 35 csengőhang mellett további 5 dallamot a felhasználó bármikor lecserélhet. A 8910-es méretei: 103(kinyitva 140,5)x46x20 mm, tömege 11 gramm (akkumulátorral). Készenléti ideje 300 óra körüli, beszélgetési ideje pedig durván 4 óra átlagos használat mellett. A Nokia 8910-es július tájékán fog megjelenni a hazai boltokban, és várhatóan csak SIM-korlátozás nélküli változatban fogják árulni 200 ezer forint körüli összegért.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés