Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: bankkártyás feltöltés a VitaMAX ügyfelek részére is

Kütyük

Vodafone: bankkártyás feltöltés a VitaMAX ügyfelek részére is

Mától a Vodafone valamennyi VitaMAX-kártyás (prepaid, előre fizető) ügyfele ATM bankautomatáknál is feltöltheti egyenlegét.

[sajtóközlemény] A kijelölt Euronet Bankomatoknál a Mobil szolgáltatások/Vodafone menüpontot választva adható meg a feltölteni kívánt telefonszám és a választott feltöltési érték. A tranzakció során a bankkártyához tartozó bankszámláról automatikusan levonásra kerül, a VitaMAX számla egyenlegén pedig megjelenik a feltöltés összege. A Vodafone SMS-ben is értesíti ügyfelét a feltöltés összegéről és az új egyenlegről.

A feltöltési tranzakcióért a mobilszolgáltató nem számít fel plusz költséget, a bankok pedig ebben az esetben a vásárlási tranzakciókra vonatkozó díjszabást alkalmazzák. Ez a jelenleg Magyarországon kibocsátott bankkártyák túlnyomó többségénél szintén díjmentes, azonban a pontos feltételeket a bankkártyát kibocsátó pénzintézet hirdetményei tartalmazzák.

A szolgáltatás az Euronet Vodafone matricákkal megjelölt mintegy 150 fővárosi és 190 vidéki bankjegykiadó automatájánál (Bankomat) vehető igénybe, ezek listája és az ATM-kereső a www.vodafone.hu oldalon részletesen is megtalálható. A Vodafone számára a szolgáltatás bevezetéséhez szükséges informatikai fejlesztéseket az IQSOFT Rt. szakemberei végezték el.

A Vodafone tavasszal nem csak bankkártyás egyenlegfeltöltéssel, hanem – a Ferrari Forma 1-es csapatának egyik fő támogatójaként – két új játékkal is bővítette szolgáltatásainak körét. A Tippelj a befutóra! SMS-játékban a versenyzőknek azt kell megtippelniük, hogy melyik pilóta és melyik csapat fogja megnyerni a Forma 1 következő futamát.

A Vodafone Magyarország ezzel párhuzamosan indította el másik Forma 1-es játékát, a Ferrari kvízt. A kéthetes játékperiódusokban a résztvevőknek naponta három plusz egy kérdésre kell válaszolniuk. A szerencsés nyertes a futamot Palik László társaságában töltheti, kezet foghat a Ferrari pilótákkal és egy Ferrari versenyző által dedikált pótolhatatlan relikviát kap.

A szezon végén pedig kisorsolásra kerül a játékosok között két Michael Schumacher és Rubens Barichello aláírásával díszített Fiat Stilo is.

A Ferrarival kötött exkluzív szerződés alapján a Vodafone, mint a mobil Ferrari alkalmazások kizárólagos jogtulajdonosa, ügyfelei számára megnyitotta a lehetőséget arra, hogy a Ferrari által készített és jóváhagyott operátor logókat és képüzeneteket letöltsék arra alkalmas mobiltelefonjaikra.

A Ferrarival kötött hároméves szponzorszerződés a Vodafone eddigi történetének legnagyobb szponzori megállapodása, ez az első alkalom, hogy a vállalat egy ilyen nagy méretű, globális támogatásban vesz részt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés