Connect with us

Hirdetés

technokrata

Használt árucikkek az Amazon német és angol webáruházában is

Kütyük

Használt árucikkek az Amazon német és angol webáruházában is

A mai napon az Amazon.com német és brit online boltjában is megkezdte használt árucikkek árusítását, amely az Egyesült Államokban már jó ideje elérhető, és elég népszerű is.

A ”Marketplace” néven futó új szolgáltatás keretében az Amazon német és angol virtuális áruházának látogatói 500 ezer használt könyv, zene, film, videójáték és program közül válogathatnak online, sőt még saját felesleges dolgaikat is értékesíthetik az Amazonon keresztül (sajnos Magyarországra továbbra sem szállít az Amazon használt termékeket).

Az online áruház amerikai boltja (Amazon.com) forgalmának 15 százalékát tette ki a használt árucikkek értékesítése, és ugyanilyen arányú bevételekre számít a vállalat Németországban, illetve az Egyesült Királyságban is.

Az Amazon jelenleg Európa három országában, Németországban, az Egyesült Királyságban, illetve Franciaországban üzemeltet online áruházakat. A német és az angol Amazon webboltok a tavalyi év utolsó negyedében pro forma szintű nyereséget értek el. Az angol áruház nemrégiben lépte át az 5 milliós ügyfélszámot, míg német testvérének ügyfélköre 4 millió főt számlál.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés