Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ország az Interneten – bevándorlási gondokkal

Kütyük

Ország az Interneten – bevándorlási gondokkal

Az uralkodó békésen igazgatta országát, csak a valódi bevándorlók tömegére nem számított.

Létezik Svédországban egy körülbelül egy négyzetkilométernyi terület, melyet Lars Vilks (aki foglalkozását tekintve művész) alapított. A főként Interneten létező „állam” alapítására azért szánta el magát, mert a svéd hatóságok eltávolították két nagyszabású alkotását a szabad ég alól. Az eset 1996-ban történt, ekkor jött létre Ladonia.

Azóta több mint 6 ezer polgára lett a kis országnak, azonban nemrég egy nagyon is valóságos problémával találta magát szembe Lars: a bevándorlással. Történt ugyanis, hogy Pakisztánban többen is érdeklődésüket fejezték ki az ország irányában (egészen pontosan 3 ezren). Ekkora mennyiségű bevándorlóval elég nehéz szót érteni, ezért a derék svéd úgy döntött, lezárja országa határait (leállította az oldal működését).

Azóta újraindult az ország, elkészültek a módosítások, melyben többek között felhívják az emberek figyelmét, hogy ezen országban nem lehet se munkát vállalni, se házat vásárolni (a honlapot felkeresve meglepetten láttuk, hogy magyar tagjai is vannak a miniországnak, s a köznépi rang ingyenes, de a nemesség 12 dollárba kerül).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés