Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha messze van a bolt – ételrendelés Interneten keresztül

Kütyük

Ha messze van a bolt – ételrendelés Interneten keresztül

Átalakult a közismert NetPincér. A már három éve az éhes emberek szolgálatában álló cég internetes honlapján könnyebben lehet ételt vásárolni és hamarosan már készpénz fizetésre sem lesz szükség…

2001. folyamán tovább folytatta sikeres tevékenységét a NetPincér, amely három éve kezdte meg működését az Interneten. A szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy az étkezéssel és az élelmiszer-bevásárlással kapcsolatos teendőit könnyen és kényelmesen intézhessék el az internetes kapcsolattal rendelkező emberek.

Az áruház 2000-ben 49 millió forint forgalmat bonyolított le. A 2001-es évben sem állt meg a növekedés üteme, a NetPincér által közvetített rendelések értéke meghaladta a 101 millió forint forgalmat. A számok mögött több mint százezer kiszállított pizza sorakozik fel.

A NetPincér az egyik legtöbb tranzakciót lebonyolító magyar e-kereskedelmi oldal. Kizárólag az Interneten folytat értékesítést, havonta 8-10 ezer rendelést közvetít partnerei felé. Külön kiemelendő a látogatók vásárlási hajlandósága: majdnem minden negyedik látogató vásárol is a rendszeren keresztül. A felhasználók nagy részét egyetemisták és Internet kapcsolattal rendelkező munkahelyi dolgozók teszik ki.

A NetPincér célja az on-line vásárlás népszerűsítése, amelynek érdekében számos akcióval kecsegteti a látogatókat. Az elmúlt évben két alkalommal is, két héten keresztül a szerencsés vendégek fél áron adhatták le rendeléseiket.

A NetPincér márciusban nemcsak külsőleg újult meg, hanem üzembe helyezte új rendelési rendszerét, amely által a rendelési folyamat egyszerűbb és áttekinthetőbb lett. Egyetlen bejelentkezéshez már több szállítási cím rendelhető és kényelmesebbé vált a szállítók és a vásárlói kosár kezelése is. A fejlesztők fokozott figyelmet szenteltek az internetes biztonsági tényezőknek. Jelentős fejlesztés valósult meg a központi szerveren is, amely a megnövekedett számú felhasználót gyorsan és megbízhatóan szolgálja ki. A rendelést fogadó nagy forgalmú éttermekhez számítógépes terminálok kerültek kihelyezésre.

Arra alapozva, hogy a NetPincér a magyar e-kereskedelem meghatározó szereplője, célul tűzte ki, hogy utat törjön a prepaid jellegű micropayment rendszerek elterjesztésében. A közeljövőben megvalósuló fejlesztés eredményeként a számla kiegyenlítése már nemcsak készpénzben lesz lehetséges.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés