Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új mobiltelefon a Philipstől

Kütyük

Három új mobiltelefon a Philipstől

Úgy tűnik a Philips is feladja a leckét a konkurens gyártóknak, legújabb mobiltelefonjai ugyanis elég meggyőző paraméterekkel rendelkeznek.

A hollandiai székhelyű gyártó három új Fisio mobiltelefonnal – a 820-as, 620-as és 120-as modellekkel – gazdagítja kínálatát. A csúcsmodell Fisio 820-as bővelkedik a funkciókban, ugyanis támogatja a Bluetooth rövidtávú drótnélküli adatátvitelt, a GPRS csomagkapcsolt mobil adatátviteli szabványt (ráadásul a GPRS 4+2-t), továbbá színes kijelzővel látták el, akárcsak az Ericsson jelenlegi sikertelefonját, a T68-ast.

A Philips Fisio 820-as súlya 85 gramm, integrált antennával rendelkezik, háromféle színben elérhető. Kijelzője 112×112 képpontos felbontású képet tud megjeleníteni, palettája 256 színt tartalmaz, ezen 9 szövegsor, avagy 150 karakter fér el. A menük hátterében a felhasználó saját képeit is elhelyezheti, továbbá a telefon ”képernyőkímélő” üzemmódja is testreszabható.

A Fisio 820-as összesen 40 darab hangparancs és hangazonosító tárolására képes, de diktafonként is használható a készülék, ekkor maximum fél perces szöveget tud raktározni. A Philips közlése szerint a 820-as modell 700 mAh-s lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, mellyel 400 órás készenléti, és 5,5 órás beszélgetési időt tud biztosítani.

Fisio 620 névre hallgat a gyártó második, középkategóriás újdonsága. Ez a telefon is támogatja a GPRS adatátvitelt, szintén integrált antennával bír, szervezőfunkciós naptárral is felszerelik, elő- és hátlapja cserélhető. Monokróm kijelzője 8 szövegsor megjelenítésére képes, továbbá ötféle ”képernyőkímélőt” is be lehet kapcsolni. Csengőhangokat (egy darab csengőhangot a mikrofonon keresztül is lehet rögzíteni) és játékokat is tud fogadni, súlya pedig a 820-ashoz hasonlóan 85 gramm.

Harmadik újdonság a fiataloknak szánt alsó kategóriás Fisio 120-as. Ez a mobilkészülék már 95 grammot nyom, monokróm grafikus kijelzővel rendelkezik, amely 4 szövegsor megjelenítésére képes. Elő- és hátlapja cserélhető, valamint külső antennát kapott. Csengőhangjai ugyan testreszabhatók és van benne rezgő hívásjelzés funkció és valutakonverter/számológép is, de igazából túl sok extrával nem szolgál a 120-as.

Legvégül említést érdemel még a Philips nemrég bejelentett Bluetooth headsetje is, amely a drótnélküli kapcsolat révén elvileg könnyebb használhatóságot biztosít hagyományos, ”drótos” társainál. Egyelőre nem áll rendelkezésre információ sem a három mobiltelefon, sem pedig a headset hivatalos megjelenési idejéről és várható áráról sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés