Connect with us

technokrata

3G készüléktechnológiai szerződést kötött az Ericsson és az LG

Kütyük

3G készüléktechnológiai szerződést kötött az Ericsson és az LG

A most kötött szerződés révén az LG Electronics hozzáférhet az Ericsson 2,5G és 3G/UMTS készüléktechnológiáihoz.

Az LG Electronics az Ericsson technológiáján alapuló saját, értéknövelt GPRS/UMTS kettős üzemmódú 3G készülékeket fejleszt, és a technológiáért licencdíjat fizet az Ericsson Mobile Platforms-nak.

A technológia-platformok magukban foglalják az összes komponens specifikációját, a nyomtatott áramköri kártyák vázlatát és a szoftvert, a gyártó pedig saját igényei szerint alakíthatja át azokat. Ez lehetővé teszi az LG Electronics számára, hogy minimális K+F beruházás mellett gyorsan vezessen be a piacra új termékeket, ugyanakkor jelentős készülék-szállítóként lépjen fel, amikor az ügyfelek a világ minden táján áttérnek a 3G-re.

„Biztosak vagyunk abban, hogy az Ericsson rugalmas ajánlata világszínvonalú termékek és szolgáltatások kifejlesztéséhez segíti majd hozzá az LG Electronics-t” – nyilatkozta Tord Wingren, az Ericsson Mobile Platforms elnöke. „A megállapodás új távlatokat ad a 3G készülékpiacnak. Az Ericsson Mobile Platforms a Sony Ericssonnal kötötte az első ilyen szerződést, ez a második.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin