Connect with us

Hirdetés

technokrata

Forintok SMS-hirdetések fogadásáért!

Kütyük

Forintok SMS-hirdetések fogadásáért!

Az új hazai szolgáltatás pénzt kínál hirdetéstartalmú SMS-ek fogadásáért. Nagy az érdeklődés…

A Magnet-x 2000 elindította az SMSPont internetes oldalt, amely egy teljesen új szolgáltatást kínál a magyar internetező és mobiltelefonnal rendelkező felhasználóknak.

Az SMSPont egy olyan portál, ahol a regisztrált ügyfelek érdeklődésüknek megfelelően kiválaszthatják, milyen témában és rendszerességgel szeretnének információs és reklám tartalmú SMS-eket olvasni!

A cég szerint az SMS-ek fogadása – ha azt nagy tömegben tesszük – hirdetők szervezésével nyereségessé is tehető. E megfontolásból a projekt első szakaszában a hirdetéstartalmú SMS-ek küldését preferálják, megteremtve ezzel az alapját szolgáltatásaik bővítésnek.

A hirdetéstartalmú SMS-ek fogadásáért ügyfeleik 8 Ft értékű vásárlási utalványt kapnak, és a szolgáltatás minél szélesebb körrel való megismertetése érdekében nyereményjátékot is indítanak, mely során egy Nokia 9210 Communicator kerül kisorsolásra!

Január 10-e óta zajlik az ügyfelek regisztrációja. A cégtől kapott információk alapján az érdeklődés igen nagy, az oldal szolgáltatásai hamarosan bővülnek!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés