Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sanyo új mobilja: SCP-5150

Kütyük

A Sanyo új mobilja: SCP-5150

A Sanyo mobiltelefon termékvonala újabb taggal bővül. A szó szoros értelmében vett kis jövevény igen komoly darabnak tűnik…

A Sanyo által gyártott mobiltelefonokról ritkábban hallunk, mint konkurrenseiről. Ennek oka az lehet, hogy a Sanyo nem kifejezetten a mennyiségre megy rá.

Az új SCP-5150-es modell amellett, hogy 256 színű, megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik, egy sor kellemes funkciót is tartogat. A kétcsatornás (dual-band) telefon gyárilag egy közepes méretű, 1000 mAh-s Lithium Ion akkumulátorral érkezik, mely digitális üzemmódban elméletileg 3 órás beszélgetési, vagy 10 napos készenléti időt nyújt. Az opcionális 1360 mAh-s nagy kapacitású akkumulátor ennél többet tud, szám szerint 4 órás beszélgetési, illetve 13,5 napos készenléti időt biztosít.

A Photo Caller ID nevű funkció lehetővé teszi, hogy a hívókhoz az egyedi csengőhangok mellett egyedi képek is tartozzanak. Ez annyit jelent, hogy a telefon fő kijelzőjén az adott telefonszámhoz (személyhez) rendelt kép jelenik meg a bejövő hívás ideje alatt. A számos csengőhang mellett egyébként 20 ilyen azonosító képet raktározhatunk el az SCP-5150-ben. Az iménti ”a telefon fő kijelzőjén” nem gépelési hiba, hiszen a kis berendezés a belső kijelző mellett rendelkezik egy kisebb méretű külső kijelzővel is. Ez a külső LCD, bejövő hívás esetén a telefonszám kiírásával lehetővé teszi, hogy a telefon kinyitása nélkül is tudomást szerezzünk a hívó fél kilétéről.

Ezen kellemes tulajdonságai mellett az SCP-5150 rendelkezik egy feladat ütemezővel és naptárral ellátott elektronikus szervezővel, egy esemény menedzserrel, egy teendő listával és mindezek tetejében egy figyelmeztető funkcióval is. További hasznos szolgáltatás, hogy maximum 30, a telefonkönyvben található bejegyzéshez hangot rendelhetünk hozzá, hiszen a SCP-5150-es hangra induló tárcsázást is tud. A csengőhangok és a grafikák ”természetesen” vezeték nélkül juttathatók a készülékbe.

A menüvezérelt szerkezet megengedi számunkra a teljesebb testre szabást. Beállítható például a háttérvilágítás, a kontraszt, a menük színe, sőt még a karakterek mérete is.

A 116,2 g tömegű, 94x48x28 mm-es készüléknél ugyan vannak kisebb és könnyebb modellek, de azért már ezen adatokra sem lehet különösebb panasza annak, aki kifejezetten kis méretű telefont keres.

Az ezüstös színű mobiltelefon bolti ára 1 cent híján 400 dollár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés