Connect with us

Hirdetés

technokrata

Németországban már beindították az előre fizetendő GPRS-t

Kütyük

Németországban már beindították az előre fizetendő GPRS-t

A német VIAG INTERKOM mobilszolgáltató Nokia számlázási adatokat kezelő megoldása segítségével beindította előre fizetendő GPRS szolgáltatását.

A megoldás a Nokia Charging Centeren (számlázó-központ) alapul, amely rugalmas és skálázható rendszerként a szolgáltatók számára a 2G és 3G szolgáltatások széles körének számlázását teszi lehetővé. A Nokia számlázó-központ segítségével a VIAG INTERKOM a GPRS ügyfelekre is kiterjesztheti LOOP márkanevű, előre fizetett szolgáltatásait.

A megállapodás a berendezésre, a rendszer beillesztésére és integrálására vonatkozik. A rendszer szállítását és a teljes integrálását a VIAG magas követelményeket támasztó, többszereplős környezetében sikeresen és a határidőn belül elvégezték.

A Nokia számlázó-központ segítségével a VIAG különböző számlázási elképzeléseket valósíthat meg, ilyenek például a használattól függő kedvezmények, a tartalomtól illetve a kattintások számától függő WAP számlázás, az új előfizetők számára biztosított bekapcsolódási kredit, vagy a bizonyos számú WAP-kattintást ingyenesen kínáló havi bónusz. A VIAG tervei között szerepel például a GPRS-en történő rákattintások számától függő, előre fizetendő összegű WAP hozzáférés biztosítása, valamint GPRS-en keresztüli Internet a kilobyte-ok mennyiségétől függően, melyet egy alacsony napidíj egészít ki.

A VIAG 3,7 millió előfizetőt kiszolgáló mobilkommunikációs hálózatot működtet Németországban. Nokia szállította a VIAG GSM rádió-hozzáférésű hálózatának nagy részét, és a teljes GPRS gerinchálózatot. A VIAG a 3G infrastruktúrájának egyedüli szállítójaként is a Nokiát választotta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés