Connect with us
Hirdetés

technokrata

Fizetős online játék a Segánál

Kütyük

Fizetős online játék a Segánál

A japán videójátékfejlesztő Sega bejelentette, hogy november 1-től az online játékhálózatához való korlátlan hozzáférésekért havi 9,95 dollárt fog felszámítani.

A Sega online játékszolgáltatása lehetővé teszi a Dreamcast konzol tulajdonosok számára, hogy egyes játékokkal az Interneten keresztül, más, szintén ember által irányított karakterek ellen mérjék össze tudásukat. A SegaNet egészen júliusig egyben Internet-szolgáltatóként is működött, azóta csak az Internet-hozzáféréssel rendelkező Dreamcast-osok számára elérhető (a SegaNetet, mint ISP-t is igénybe vevő ügyfelek az EarthLink szolgáltatóhoz kerültek át).

Jelenleg a legnépszerűbb SegaNet-es játék a „Phantasy Star Online”, amelyet körülbelül 300 ezren játszanak. Azonban november 1-től a szolgáltatás használatáért fizetnie kell majd a felhasználóknak, akiket tegnap értesítettek a változásokról. Érdekesség, hogy mivel a Sega közlése szerint a „Phantasy Star Online” a SegaNettől külön szervereken fut, ezért ezen játék online használatáért továbbra sem kell majd havidíjat fizetni.

A Sega egyébként a közeljövőben újabb funkciókkal – többek között azonnali üzenetküldéssel, játékbajnokságokkal – fogja bővíteni kínálatát. Fontos tudni, hogy a SegaNet az Egyesült Államokban november közepe-vége tájékán elérhető lesz egyes Microsoft Xbox-os és Nintendo GameCube-os játékokhoz is.

Tovább
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés