Connect with us

technokrata

Mesterséges intelligencia ajánlja nekünk a megfelelő abroncsot

Garázs

Mesterséges intelligencia ajánlja nekünk a megfelelő abroncsot

Mesterséges intelligencia ajánlja nekünk a megfelelő abroncsot

A BHPgumi innovatív szenzációja a mesterséges intelligencia gumiabroncs ajánló. Az egész világon újdonságnak számító alkalmazásunkat az Ügyfeleink vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hoztuk létre.

Mesterséges intelligenciával harcolnak a bankok a pénzmosás ellen, az orvostudomány is számos területen alkalmazza hatékonyan, így nem meglepő, hogy a gumiabroncs iparág területén is megjelent az új vívmány, méghozzá a BHPgumi fejlesztése által.

A mesterséges intelligenciáról egyre többet hallunk, sokan a jövő meghatározó technológiájának mondják. Használják már okostelefonok fotó-alkalmazásához, és egyéb digitális asszisztens programokhoz, létezik mesterséges intelligencián alapuló okos-légkondi, önvezető autók, használják a mezőgazdaságban öntözéshez, etetéshez, ültetéshez, alkalmaznak ipari robotokat, illetve a tudósoknak hatalmas segítség a mesterséges intelligencia az új vegyületek felfedezésében. Végül, de nem utolsó sorban pedig alkalmazhatunk a mesterséges intelligenciát online vásárlásokhoz is.

A BHPguminál 209 gumiabroncs és felni márkát forgalmazunk, így sokszor nehéz a választás, könnyű eltévedni az ajánlatok között. Ebben segít a mesterséges intelligenciára épülő gumi ajánló rendszerünk. Azt szeretnénk elérni, hogy minden fontos felhasználási szempontot figyelembe véve tudjunk abroncsot javasolni Ügyfeleinknek.

A hírek, cikkek és tesztek a gumiabroncsok és azok cseréje kapcsán csupán 1-1 szempontot ragadnak ki, hogy mikor cseréljük a téli-nyári gumit, melyek lettek az aktuális év legjobb abroncsai, melyik a legkopásállóbb, melyiknek a leghatékonyabb az üzemanyag-fogyasztása, melyik a leghalkabb és így tovább. Az egyén szempontjai nem kerülnek mérlegelésre, pedig a vásárlás előtti döntéshelyzetekben az a legfontosabb. Milyen útviszonyok között használjuk a gumiabroncsot/felnit, mennyit utazunk vele havonta, azaz hány tank üzemanyagot fogyasztunk el, milyen a vezetési stílusunk? Ez mind sofőr függő, a tesztekből nem fog kiderülni, hogy egy főleg autópályán utazó felhasználónak, aki havonta kétszer tankol és sportosan vezet milyen gumiabroncs volna a leginkább előnyös.

A BHPgumi MI (mesterséges intelligencia) a Vásárlóknak lehetőséget biztosít arra, hogy objektív szempontok alapján válasszanak abroncsot. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a Vásárlói által megadott információkon kívül, a korábbi vásárlások annonimizált adatai, autótípus szerinti adatbázisunk, gyártói ajánlások, abroncs tesztek, vásárolói vélemények mind-mind figyelembe vannak véve a mesterséges intelligencia által, amikor a kitöltő személyreszabott igényeinek megfelelő abroncsot ajánl. Ha egyszerűbben fogalmazhatunk, egy zsenivel állunk szemben, aki minden információval rendelkezik, ami szükséges egy valóban szakmai, objektív ajánláshoz.

A BHPgumi MI gumi ajánló segítségével azonban pillanatok alatt fény derül minden fontos kérdésre!

Hogyan?

  • a mesterséges intelligencia rendszerünk 14 szempontot figyelembe véve tesz javaslatot
  • 584 féle gumi közül választ abroncsot
  • a mesterséges intelligencia rendszerünkben 378 rekord található
  • már 892 érdeklődő használta eddig

Próbálja ki Ön is a Mesterséges Intelligencia gumi ajánlót! https://bhpgumi.hu/mi-gumi-ajanlo/0

További Garázs

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

apple

SmartWatch

Az új Apple Watch gyakorlatilag olyan, mint a régi

2022. augusztus 12. péntek
polikarbonát

Smart home

Amit a polikarbonát lemez használatáról tudni kell

2022. augusztus 12. péntek
TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu