Connect with us

Hirdetés

technokrata

A defektmentes autógumik plusz hozzáadott értéke

defektmentes autógumik

Garázs

A defektmentes autógumik plusz hozzáadott értéke

A defektmentes autógumik plusz hozzáadott értéke

Mit is kell pontosan érteni a defektmentes autógumi kifejezés alatt? Miért lehet előnyös defektmentes autógumit választani, illetve használni az autónkon? Mennyire tudjuk extrán terhelni a defektmentes autógumikat, illetve miért kell rájuk vigyázni, amennyire csak tudunk? A cikkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a részletes válaszokat.

Amiben a defektmentes autógumik mások a hagyományos gumikhoz képest

A hagyományos autógumik esetében defektnél csak ritkán tudunk továbbautózni. A defekt ugyanis azt jelenti, hogy az autóval rögvest félre kell állni, fel kell tenni a pótkereket, aztán irány a legközelebbi autógumi-szerviz.

Defektmentes autógumit használva viszont egy ilyen kellemetlen eset máshogy néz ki. Merthogy a defektmentes gumikkal a defekt után még el tudunk autózni akár több tíz kilométeres távolságot is. Persze nem csak úgy kedvtelésből, hanem sokkal inkább a legközelebbi autógumi-szervizt felkeresve.

Mért lehet előnyös a defektmentes autógumik rendszeres használata?

Az Olcsobbgumi.hu-nál is elérhető defektmentes autógumik használatának a kiemelt előnye a kényelem, illetve a biztonság. Egy-egy összeszedett csavar, szeg vagy egyéb okból kifolyó defekt ugyanis nem jár együtt kapásból azzal, hogy kereket kell cserélni az autón.

Ha mondjuk szakad az eső, vagy épp a tűző napon ér minket a kellemetlenség, netán egy fontos üzleti találkozóra igyekszünk, a defektmentes autógumi segíthet elkerülni a plusz munkát. Vagyis nem kell emelővel dolgozni, nem kell csavarozni, nincs munka a kerékcserével, és a ruhánk sem feltétlenül lesz piszkos.

Persze azt gyorsan le kell szögezni, hogy sajnos a defektmentes autógumik sem örök életűek. Vagyis amint lehet, célszerű a defektet szenvedett gumit szervizbe vinni.

Létezik olyan, hogy egy defektmentes autógumit is muszáj cserélni?

A fentiekből már minden bizonnyal sejthető, hogy igenis előfordulhat ilyesfajta eshetőség. Vagyis akad olyan mértékű sérülés, aminek a hatására bármennyire is defektmentes autógumiról van szó, már nem lehet megmenteni az adott abroncsot.

Úgyhogy kiemelten fontos hangsúlyozni, defekttűrő autógumikról és nem elnyűhetetlen autógumikról van szó. Tehát a defektet szenvedett vagy a még épen dolgozó gumikat se kínozzuk indokolatlan mértékben.

A felelősségteljes, körültekintő és precíz autóvezetés ugyebár alapvető tényezőnek számít. Nyilván az útviszonyokkal és az úttesten heverő különféle csavarokkal és éles tárgyakkal nem tudunk mit tenni. Viszont a defekttűrő gumikra is lehet vigyázni, amennyire csak a lehetőségeink engedik.

Ha így járunk el, akkor hosszú éveken át kiszolgálhatnak minket ezek a korszerű gumiabroncsok, egy-egy defekt esetén pedig segíthetnek áthidalni a nem éppen kellemes plusz feladatokat.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés